Food

WE LOVE TO SHARE

Til alle dem, der får galoperende hjertebanken, løbende mundvand og intens åndenød ved
tanken om pikant tomat chutney, og sprød knasende rødkål der blander sig med den fede umami fra en svinekotelet – og som ikke er bange for at få fedtede fingre!

Ingredienser:
4 Ciabatta boller
4 tynde nakkekoteletter af sortfod gris
1 glas Z Tomat Chutney
1 glas Z Tapas Mayo
1 glas Z Sprød Rødkål
1 glas Z grillede perberfrugter
Z BBQ krydderi

Tilberedning:
Mariner koteletterne i Z BBQ krydderi mix.
Stilles på køl 2-3 timer.

Grill koteletter kort på en varm grill, og lad dem hvile min. 5 min.

Smør bollerne med 40g tapas mayo, skær koteletterne i slices og læg dem på underbollen, top med 50g sprød rødkål, 2 stk. grillede peberfrugter og en skefuld tomatchutney.

Nydes med god kølig spansk hvidvin eks. hvid rioja

Del opskriften

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomGå til butikken
      Beregn levering