Tortillas er nem og lækker hverdagsmad. Og det kan laves i et utal af variationer. Prøv denne version med spicy chilikrydrede kødboller, avocado, grillede peberfrugter og aïoli.
Det skal du bruge
Kødboller
500 g hakket oksekød
1,5 tsk Z Cremet Chili Pesto
Z Hvidløgssalt i kværn
Z Pebbermix i kværn
Tilbehør
4 små tortillas
Salatblade
2 avocadoer
Z Økologisk Aïoli med Basilikum
Z Chilimix i kværn
Sådan gør du
Rør kødet sammen med pesto, hvidløgssalt og pebermix. Rul farsen til små kugler. Grill kødbollerne på grillen i ca. 8 minutter i alt.
Ved servering anrettes hver tortilla med to salatblade, tre avocadobåde, grillet peberfrugt samt kødboller. Top op med mere chilipesto, økologisk aïoli med basilikum og chilimix.
Velbekomme!