Food

WE LOVE TO SHARE

Det er ikke kun pølser og kød der bliver ekstra lækre på grillen. Også grøntsager bliver også ekstraordinært velsmagende over de gyldne gløder. Denne grillede, vegetariske grøntsagsret er et helt måltid i sig selv. Men retten er også fantastisk som tilbehør til grillet kød eller fjerkræ. Prøv at servere aïoli til retten; det er prikken over i’et. Prøv evt. en aïoli variant med kørvel eller chili.

Det skal du bruge
2 julesalat
2 kogte bagekartofler
1 squash
1 peberfrugt
Spize Hvidløgs Krydderolie
Spize Økologisk Aïoli.
Spize Hvidløgssalt i kværn
Spize Pebermix i kværn

Sådan gør du
Halves julesalaterne, dryp dem med hvidløgsolie og læg dem på grillen. Skær kartoflerne i grove både og grill dem til de er gyldne. Skær squashen i smalle skiver og grill dem på begge sider. Anret julesalat og kartofler sammen med grillede skiver peberfrugt og krydr med salt og peber. Servér de grillede grøntsager med økologisk aïoli.

Velbekomme!

Del opskriften

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomGå til butikken
      Beregn levering