Crostini med andeterrine
Andetrerrine med frisk figen, Z Balsamico Glace, på sprøde crostini.
Crostini med Parmaskinke
Cremet basilikum pesto, Parmaskinke (prosciutto di parma) grillede artiskokker og bredbladet persille på sprøde crostini.
Crostini med koldrøget laks
Sort oliven tapenade, koldrøget laks, aïoli, på sprøde crostini.
Crostini med Manchego
Cremet peberfrugt pesto, Manchego ost og sorte oliven fra Antipasti Salat Mix og frisk timian, på sprøde crostini.
Sprøde Risottokugler med Torsk
Det skal du bruge:
1 dl risottoris
1 dl hvidvin
1/2 l bouillon
2 spsk. olivenolie
25 g smør
Friskrevet Parmesan
100 g torsk
2 dl hvedemel
2 stk. æg
2 dl Pankorasp
2 spsk. olivenolie
5 dl olie til frittering
Sådan gør du:
Steg risottoris et par minutter i olivenolie og tilsæt hvidvin. Når vinen er fordampet, tilsættes bouillon lidt ad gangen og under stadig omrøring. Mærk på konsistensen undervejs. Det tager ca. 15 min, før bouillonen er optaget i risene. Tilsæt torsk i små strimler. Skru ned for varmen, og tilsæt smør. Rør i gryden og sluk for varmen. Tilsæt friskrevet parmesan og stil risottoen på køl.
Tril den afkølede risotto til kugler.
Vend kuglerne i mel, æg og rasp. Friter kuglerne i 180°C varm fritteringsolie. Når kuglerne er gyldne og sprøde, er de færdige.
Pesto Breadsticks
Det skal du bruge:
Færdig pizzadej.
2 spsk. cremet tomat pesto
Flagesalt
Sådan gør du:
Den færdige pizzadej foldes ud på bordet og smørres med pesto over hele fladen. Strø lidt flagesalt over. Skær dejen i 1 cm brede strimler og sno den et par gange. Lægges på en bageplade og bag i 15-20 min. ved 180°C.