Food

WE LOVE TO SHARE

Til dem der forstår, at lidt delikat trøffel mayo og den rigtige løgchutney, kan forvandle en almindelig mandag
– til en magisk mandag

Ingredienser:
4 stk. Pretzel Burger boller (ikke vist på billedet)
2 Wagyu ribeye bøffer á 300 g
4 skiver foie gras
80g Rucola salat
1 glas Z Trøffel Mayo
1 glas Z Løg Chutney
1 glas Z Syltede Rødløg

Tilberedning:
Steg bøfferne meget kort på begge sider ved høj varme. De skal være meget røde indeni. Lad bøfferne hvile 5 min. Skær dem herefter i skiver på skrå.

Vend skiver af foie gras i lidt mel og steg dem kort på begge sider ved høj varme, til de får en mørk stegeflade.

Smør bollerne med 40g trøffel mayo, læg rucola på underbollen og anret skiver af bøffen oven på. Top kødet med en skefuld løgchutney.
Læg den stegte foie gras oven på. Top med 40g syltede rødløg, og til sidst overbollen.

En burger som denne bør nydes med en god fransk rødvin.

Del opskriften

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomGå til butikken
      Beregn levering