Nyheder

WE LOVE TO SHARE

ORDER!!!!!!…. from The Box Bakery

Vi trodser al snak om Brexit og tager turen til De Britiske Øer, hvor de også har fået øjnene op for nemt og veltilberedt brød.
Under navnet ”The Box Bakery” kan briterne nu nyde brød i det velkendte BoxToBake-format, og reaktionerne er ikke til at tage fejl af – Det er kærlighed ved første bid.
Konceptet er velkendt, og de spændende brødblandinger tilbyder noget nyt til markedet. I særdeleshed modtager den glutenfri og veganske brødblanding store roser fra flere sider, og det er ikke for meget at sige, at det glutenfri brød er på et hidtil uset højt niveau indenfor sin genre. En genre der ellers kæmper med at lave brød i en kvalitet der blot tilnærmelsesvist matcher traditionelt bagværk.
Den kendte britiske blogger og madskribent Jackie Mitchells har netop anmeldt det glutenfri veganske brød på sin blog eatingouthwithfoodallergies.uk, og hendes konklusion er klar, The Box Bakery har begået et delikat og velsmagende brød med en vidunderlig tekstur og konsistens. Et brød som som vi med stolthed kan sige, snildt kan konkurrere med almindeligt glutenholdigt brød.
Det er BoxToBake på britisk manér.

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomGå til butikken
      Beregn levering