Panzanella – Toscansk salat

Panzanella

Panzanella er en salatklassiker, der stammer fra Toscana i Italien. Hovedingredienserne er brød og tomat, der blandes med lækre kryddeurter og god olivenolie. Brug salaten som et lækkert indslag på tapasbordet eller som tilbehør til fx grillet kød og stegt kylling.

Det skal du bruge
1 pose Tapaz Crostini
4 bøftomater
1 rødløg
1 agurk
1 fed hvidløg
1 spsk kapers
1 glas Tapaz Økologiske Kalamata Oliven
0,5-1 dl Z Økologisk Jomfru Olivenolie
2 spsk balsamicoeddike
6 kviste bredbladet persille
Z All-Round Mix i kværn
Z Middelhavssalt i kværn
Z Pebermix i kværn

Sådan gør du
Skær tomaterne i grove tern, finhak rødløg og hak agurken. Hak hvidløget og bland det sammen med kapers, oliven, olivenolie og eddike. Vend Tapaz Crostini med tomaterne og dressingen og tilsæt de sidste ingredienser. Krydr med All-Round Mix samt salt og peber.