PASTA ALFREDO MED FARFALLE TRICOLORE

PASTA ALFREDO MED FARFALLE TRICOLORE

Det skal man bruge til 4 portioner:

400g Z Farfalle Tricolore Pasta
2 glas Z Grillede Peberfrugter
2 ps Z Oliven med Citron
3 spsk Z Olivenolie
1 Løg
2 fed hvidløg
2 ½ dl Hvidvin
4 dl Fløde
2 slags oste: gorgonzola og parmesan
Salt og peber

Sådan gør man:

Kog pastaen efter anvisningen på posen.
Snit løg og hvidløg fint.
Forvarm en pande med Z Olivenolie, og sauter løg samt hvidløg, blanke i olien. Kom hvidvinen på panden, og lad det koge ind til det halve. Tilsæt fløde, Z Grillede Peberfrugter skåret i rustikke stykker, Z Oliven med Citron, og gorgonzolaost.
Lad saucen koge i ca. 5 min. til den har en cremet konsistens, rør jævnligt.
Smag til med salt og peber, samt lidt revet parmesanost.
Vend den kogte pasta i den cremede sauce lige inden servering. Pynt evt. med friske krydderurter.