Penne Arrabbiata

penne_arrabiata

Arrabbiata er det italienske ord for “vred”. Pastaretten har fået dette navn fordi den er rygende stærk. Det er en uhyre enkel ret baseret på få gode råvarer, som det ikke tager meget mere end 10 minutter at lave. Italiensk mad når det er allerbedst.

Opskriften er til 4 personer.

Det skal du bruge
300 g pastapenne
150 g bacon
1 ds. hakkede tomater
1-2 spsk Spize Cremet Chili Pesto
1-2 spsk Tapaz Soltørret Tomattapenade

Sådan gør du
Kog penne al dente i letsaltet vand som anvist på emballagen. Skær bacon i tern og steg det sprødt ved middel varme. Læg bacon på et stykke køkkenrulle og kassér fedtet. Tilsæt tomat, pesto og tapenade og lad saucen simre et par minutter. Smag til og bland med penne samt sprød bacon. Drys evt. med hakket persille og server med revet parmesan.
Servér eventuelt en grøn salat til.

Velbekomme!