Pizza – en sprød italiener

Det skal du bruge: (4 personer)
15 g gær
2 dl vand
1 tsk. salt
1 spsk. Tapaz Økologisk Extra Jomfru Olivenolie
400 g pizzamel
1 glas Spize Basilikum Pesto
250 g mozzarella
1 glas Tapaz Grillede artiskokker i solsikkeolie
1 glas kapers med stilk
1 glas Tapaz Schiacciate dell’ Etna oliven
1 pk. lufttørret skinke,
Spize Kværn Middelhavssalt
Spze Kværn Sort Peber
parmesan i flager
frisk basilikum

Sådan gør du:
Rør gæren ud i lunt vand. Tilsæt salt, olivenolie samt pizzamel lidt af gangen. Ælt dejen godt igennem, og lad den hvile koldt ca. 2 timer. Rul dejen ud og læg den på et stykke bagepapir. Smør bunden med pesto i et tyndt lag og læg mozza­rella i skiver på toppen. Fordel artiskokker ud over og drys med kapers og oliven. Bag pizzaen i ca. 8 min. nederst i ovnen ved 250°C traditionel over/under varme. Osten skal være gylden og dejkanten sprød. Tag pizzaen ud af ovnen. Læg lufttørret skinke på, og drys med parmesan i flager og frisk basilikum, Smag til med salt og peber og servér.