Til 2 personer

Tilberedningstid: 10-15 min.

 

Det skal du bruge

1 pose Økomama Fuldkornsris

150 g varmrøget laks

1 mini romaine eller hjertesalat

1 avocado

2 skoleagurker

200 g edamame bønner, bælgede

1 spsk. citronsaft

1 spsk. soja

2 spsk. olie

Salt, peber

ærteskud

 

Sådan gør du

Skyl og halver salaten.

Halver avocadoen, fjern stenen og pil skallen af.

Skær kødet i både og dryp med lidt ekstra citronsaft.

Skær agurken i stykker på langs.

Optø bønnerne, skyl dem evt. i vand og dryp af.

Pisk en dressing sammen af citronsaft, soja, olie, salt og peber.

Kom salat i en stor dyb tallerken og placer ris, laks, avocado, agurk og bønner oven på.

Hæld dressingen hen over, drys med ærteskud og server.

 

Velbekomme!