Aïoli
Aïoli er en ægte middelhavsklassiker, som giver et smagskick til de fleste retter. Aïoli har en delikat, blød smag, et karakteristisk strejf af hvidløg og en lækker, cremet konsistens. Prøv aïoli til fisk, på ristet rugbrød anrettet med marineret sild eller tun, som spread i din burger, som dip til kartofler eller skaldyr. Faktisk er det kun din fantasi, der sætter grænserne.

Aïoli
Aïoli er en delikat, smørbar dipsauce med en karakteristisk smag af hvidløg. Inspirationen er hentet fra middelhavsområdet, hvor äioli er en klassiker. Prøv TapaZ Aïoli som dressing i hjemmelavede burgere, som dip til skaldyr og fisk, som kold sauce til kød – eller blot som dip til snacks og grøntsager.

Aïoli med chili
Aïoli er en italiensk hvidløgsmayonaise, der typisk bruges som dip til ristet brød og som tilbehør til krydrede, ovnbagte kartofler. Denne Aïoli har en lækker, fyldig chilismag, der gør den velegnet som tilbehør til mange forskellige retter. Prøv f.eks. denne Aïoli som tilbehør til tigerrejer og hummer eller som dip på det store tapasbord.

Aïoli med Basilikum Pesto
Tapaz Aïoli med basilikum Pesto er en smørbar dipsauce med en karakteristisk smag af basilikum og hvidløg. Prøv Tapaz Aïoli med basilikum som dressing i hjemmelavede burgere, som tilbehør til skaldyr og fisk, som kold sauce til kød – eller blot som dip til snacks og grøntsager.

Aïoli med Smoked Garlic
Den røgede Tapaz aïoli er den perfekte ledsager til barbeque og grillmad, som en kraftfuld variant. Den intense, røgede smag med et let twist af hvidløg er et fantastisk supplement til grillet kød, fritter og burgere. Prøv den også på ristet brød eller som tilbehør til lette tapas retter.

Aïoli med Rosenpeber
Den delikate hvidløgsmayonnaise er her krydret mildt og aromatisk med rosenpeber, der med blomsteragtig sødme og let bitterhed fremhæver smagen af andre råvarer. Den er lækker som dip til brød og grøntsagssnacks, fin som tilbehør til ovnbagte kartofler og dejlig til burgere og sandwiches.

Økologisk Aïoli med Hvidløg
Her er den klassiske italienske Tapaz Aïoli med et mildt strejf af hvidløg, lavet på de bedste økologiske råvarer og ingredienser – én af flere varianter af økologiske äiolier fra Zelected Foods. Den egner sig perfekt som dip til for eksempel skaldyr, fritter og grillmad, som spread på burgere og som tilbehør til ovnbagte kartofter. Desuden er den en lækker ledsager til de fleste tapas anretninger og som kold sauce til fisk, grøntsager og æggeretter.

Økologisk Aïoli med Chili
Denne Tapaz Aïoli med chili er en spicy variant i serien af økologiske aïolier fra Zelected Foods, baseret på gode råvarer og opskrifter fra området ved Middelhavet. Den har en cremet og rund smag med et tvist af chili, uden at blive alt for stærk. Det gør den perfekt til sprøde fritter, steaks, barbeque, som dip – for eksempel til grøntsagsnacks – eller i marinader og som pikant tilbehør til krydrede ovnbagte kartofler.

Økologisk Aïoli med Basilikum
Denne italiensk inspirerede økologiske Tapaz Aïoli har fået tilført en ekstra dimension med økologisk basilikum pesto. Det giver en flot, naturlig grøn farve, der egner sig fremragende til fisk og skaldyr, til lækre gourmet hotdogs og som dip til tapas anretninger. Denne aïoli er en variant i Zelected Foods’ økologiske serie af aïolier, lavet på de bedste økologiske råvarer efter opskrifter fra Middelhavsområdet.
Tapenade
Tapenade er en sydeuropæisk delikatesse, der anvendes som topping på brød eller bruchetta, til marinering – eller bare som lækkert tilbehør. Tapenade er en god basisvarer i køleskabet, som hurtigt kan forvandle en kedelig ret til en udsøgt måltid med et strejf af de sydlige himmelstrøg. Den er hurtige at vende i pasta, smager dejligt på et stykke brød og kan nemt gøre det ud for dressing i en salat. I al sin enkelhed tilfører tapenade et delikat pift til din madlavning.

Sort Oliventapenade
Oliventapenade er en klassiker fra området omkring Middelhavet. De sorte oliven er udstenet og blandet med jomfruolivenolie, ansjoser, kapers og urter til en lækker, cremet puré. Den gode kvalitet i råvarerne og det afbalancerede blandingsforhold gør denne tapenade yderst delikat og harmonisk. Spis den alene, som tilbehør til tapasbordet eller som spread på crostini bruschetta eller flute. Prøv også at servere tapenaden til en kyllingefilet stegt på panden.

Grøn Oliventapenade
Denne Tapenade er produceret af solmodne oliven og kapers. Den har en delikat cremet og fyldig smag. Grøn oliventapenade er
ideel som spread på et stykke brød, som dip til grøntsagsstænger, eller som tilbehør til en steak.

Artiskoktapenade
Denne eksklusive tapenade består af knuste artiskokhjerter tilsat olier af bedste kvalitet. Tapenaden er god på tapasbordet og som spread på crostini og bruschetta. Brug den også som en delikat dip til stænger af gulerod, agurk og blegselleri eller som spread i en lun sandwich med kyllingefilet, salatblade og soltørrede tomater.

Soltørret Tomattapenade
Tomattapenade er en delikatesse fra det solrige Italien. Denne er lavet af soltørrede tomater, jomfruolivenolie, kapers og urter. Tapenaden er helt oplagt som spread i en hjemmelavet sandwich med kylling og salat, eller som dip til grissini og grøntsagsstænger. Prøv også tapenaden på crostini bruschetta og brød – helt enkelt.

Porcini Svampetapenade
Omkring Middelhavet er tapenade en klassiker. Denne indeholder porcinisvampe, som er en delikat, spiselig rørsvamp, der fortrinsvis vokser i det nordlige Italien. Porcinisvampen har en karakteristisk, nøddeagtig smag og en cremet tekstur, der gør den yderst populær indenfor gastronomien. Brug Porcini Svampetapenad som dip til grissini og grønsagsstænger eller som spread på crostini, bruschetta og brød.