Krustader
Tapaz Krustader er små, sprøde skåle, der serveres men en delikat topping efter dit eget valg. Brug krustaderne som appetizers til en mousserende vin eller sæt dem på Tapas bordet. Prøv også at servere dem som tilbehør til en festanretning, f.eks. med fyld af tunmousse, rejer og frisk dild.

Tartellini Krustader
Tapaz tartellini er sprøde minitærter fremstillet af gode råvarer og efter fine, franske traditioner. Tartellini serveres med topping enten som en nem appetizer, som snacks eller som delikat tilbehør på TapaZ bordet. Prøv at anrette de små tærter på et fad med forskelligt fyld, f.eks. mango og oliven, hvidløgsost og et stykke friskskåret chili og gedeost med et stænk honning på toppen. Bon appétit.

Bouchées Krustader
Tapaz Bouchées er fremstillet af gode råvarer og efter fine, franske traditioner. De sprøde bouchées serveres med topping f.eks. af dampet laks og en kvist dild, med tunmousse og kapers eller med en god tapenade. Bouchées bruges enten som snack eller som tilbehør til tapas. Prøv også at servere de fyldte bouchées på store fade til velkomstdrinken eller som forret. Det er delikat ud over det sædvanlige.
Tapaz italiensk brød
Knasende sprøde brød er et must under tapenade, dippenade og pesto. Server brødene som appetizers, tilbehør eller forret. Til et glas vin eller en kold øl. Prøv også de lækre brød til oste, lufttørret skinke, soltørret tomato, chorizopølse …

Bruschetta
Tapaz Bruschetta er bagt i et lille, italiensk bageri i landsbyen Chiusavecchia i det vestlige Ligurien. TapaZ Bruschetta er dobbeltbagt, hvilket betyder, at brødet er bagt, hvorefter det er skåret i skiver og bagt igen for at opnå ekstra sprødhed. Bruschetta er perfekt til snack og dip eller som en nem appetizer serveret med topping.

Crostini
Tapaz Crostini er bagt i et lille, italiensk bageri i landsbyen Dolcedo i det nordvestlige Ligurien. Tapaz Crostini er dobbeltbagt, hvilket betyder, at brødet er bagt, hvorefter det er skåret i skiver og bagt igen for at opnå ekstra sprødhed. Tapaz Crostini er perfekt til snack og dip eller som en nem appetizer serveret med topping.

Rug Crostini
Tapaz Rug Crostini er bagt med fuldkorn i et lille, italiensk bageri i landsbyen Dolcedo i det nordvestlige Ligurien. De er dobbeltbagt, og det betyder, at brødet er bagt, hvorefter det er skåret i skiver og bagt igen for at opnå ekstra sprødhed. Tapaz Rug Crostini er det perfekte alternativ brød til snack og dip eller som en nem appetizer serveret med topping.

Crostini med Hvidløg og Persille
Tapaz Crostini med hvidløg og persille er smagfulde små brød med et tvist af hvidløg. De er bagt af gode råvarer på et traditionsrigt italiensk bageri med en lang historie fuld af gode brødprodukter. Brødene er bagt, til de opnår den rigtige sprødhed, og de er krydret med hvidløg. Disse crostini er perfekte til mindre anretninger og som små appetizers.

Økologiske Crackers med sesamfrø
Bagte økologiske Crackers er knasende sprøde brød, håndlavede efter stolte norditalienske traditioner i Emilia Romagna. De er bagt på dej af udvalgte ingredienser, og efter originale opskrifter fra det italienske køkken.

Sfornatini med havsalt
Tapaz Sfornatini med havsalt er italiensk gourmetbrød, når det er allerbedst. De knasende sprøde brødstænger er bagt i Italien efter originale, italienske opskrifter og med fokus på kvalitet og godt håndværk. Brødenes tynde, delikate kvalitet gør dem velegnede som et lækkert tilbehør til de fleste retter. De er gode som snackstænger til dip – og helt uundværlige på det store tapasbord.

Sfornatini med sesam
Tapaz Sfornatini med sesam er italiensk gourmetbrød, når det er allerbedst. De knasende sprøde brødstænger er bagt i Italien efter originale, italienske opskrifter og med fokus på kvalitet og godt håndværk. Brødenes tynde, delikate kvalitet gør dem velegnede som et lækkert tilbehør til de fleste retter. De er gode som snackstænger til dip – og helt uundværlige på det store tapasbord.

Mini Sfornatini med Havsalt
Tapaz Mini Sfornatini er den ægte smag af italiensk gourmetbrød fra Torino, bagt efter traditionel opskrift. Disse knasende sprøde, tynde brødstænger har en fin frisk aroma og en let saltet smag, der gør dem lækre at dyppe i for eksempel Tapaz Økologisk Aïoli. De er også ideelle som en hurtig snack på farten, og til dips, som alternativ til chips. Prøv de mange forskellige smagsoplevelser, de kan give med tapenader, dips og pestoer fra Zelected Foods.

Mini Sfornatini med Rosmarin
Tapaz Mini Sfornatini smagt til med rosmarin er den ægte, intense norditalienske aroma og smag af bagehåndværk fra Torino, efter traditionel opskrift. Dyp for eksempel de knasende sprøde, tynde og lette brødstænger i Tapaz Økologisk Aïoli med Chili. Brug dem som en hurtig snack på farten, eller til dips, som alternativ til chips. Prøv de mange smagsvariationer, de kan give med tapenader, dips og pestoer fra Zelected Foods.
Tapaz Croutoner
Croutoner er snacks, som er lækre til supper, salater og som tilbehør på Tapas bordet. Croutoner er skåret af ovnbagt ciabattabrød, som allerede inden bagning er tilsat krydderier eller smagfulde, tørrede grøntsager. De er et delikat supplement til det internationale køkken.

Croutoner Havsalt
Tapaz croutoner er fremstillet i den italienske by Torino – en arkitektonisk perle i den nordvestlige provins Piemonte. Croutonerne indeholder ingen kunstige smagsforstærkere. De er dobbeltbagt efter gamle, italienske traditioner, hvilket betyder, at brødet bages, hvorefter det skæres i tern, før det bages i ovn for anden gang. Fordi croutonerne ikke er oliestegte, indeholder de kun 16% fedt. Tapaz croutoner er bagt på durum hvede semolina og forfinet med ekstra jomfru olivenolie og salt, hvilket er med til at understrege deres høje kvalitet og fantastiske smag. Ønsket om rene råvarer og høj kvalitet er hele filosofien bag Tapaz produkter. Brug croutonerne i salater, som snack og som et sprødt tilbehør i suppen.

Crouton med hvidløg og persille
Tapaz croutoner er fremstillet i den italienske by Torino – en arkitektonisk perle i den nordvestlige provins Piemonte. Croutonerne indeholder ingen kunstige smagsforstærkere. De er dobbeltbagt efter gamle, italienske traditioner, hvilket betyder, at brødet bages, hvorefter det skæres i tern, før det bages i ovn for anden gang. Fordi croutonerne ikke er oliestegte, indeholder de kun 16% fedt. Tapaz croutoner er bagt på durum hvede semolina og forfinet med ekstra jomfru olivenolie og salt, hvilket er med til at understrege deres høje kvalitet og fantastiske smag. Ønsket om rene råvarer og høj kvalitet er hele filosofien bag Tapaz produkter. Brug croutonerne i salater, som snack og som et sprødt tilbehør i suppen.