Spaghetti Puttanesca

spaghetti puttanesca

Spaghetti Puttanesca er en italiensk pastaret, der stammer fra Milano. Retten er meget lækker i al sin enkelhed med den aromatiske smag fra semidried cherrytomater, det skarpe pift fra chili pesto og den karakteriske salte smag af kapers.

Opskriften er til 4 personer

Det skal du bruge
300 g spaghetti
2 spsk Spize Hvidløg Krydderolie
1 spsk kapers
1 dl hakkede oliven
1 spsk Spize Cremet Chili Pesto
½ dl Tapaz Semidried Cherrytomater
Frisk persille
Parmesan

Sådan gør du
Kog spaghetti al dente i letsaltet vand som anvist på emballagen. Steg kapers og oliven et kort øjeblik i hvidløg-persilleolie. Bland med spaghetti, chilipesto og semidried cherrytomater. Smag til med ekstra pesto og server evt. drysset med hakket ­persille og revet parmesan.

Velbekomme!