Nyheder

WE LOVE TO SHARE

THE BOX BAKERY HØSTER – STADIG – STOR ANERKENDELSE TRODS BREXIT

Vi har tidligere skrevet om BoxToBake’s britiske søster brand ”The Box Bakery”, og der er ingen tvivl om, at vi har holdt vejret meget længe, med udsigten til Storbritanniens udmelding af EU.

Ganske som forventet, har briternes exit medført et regulært kaos af bureaukrati, som har udfordret de europæiske forretningsdrivende, både i EU og i Storbritannien. Derfor er vi også ekstra stolte af, at ”The Box Bakery” stadigvæk har vind i sejlene, og at briterne er vilde med konceptet.

Siden 3. marts i år, har briterne kunne købe de lækre blandinger fra ”The Box Bakery ” i Storbritanniens fjerdestørste supermarkedskæde ”Morrisons”. Sortimentet findes i 220 strategisk placerede Morrisons supermarkeder, fordelt over hele landet.

Det er også en glædelig nyhed at kunne fortælle, at Storbritanniens førende helsekost kæde ” Holland and Barrett” udvider distributionen. Efter en længere prøveperiode i 80 af kædens butikker, har kunderne taget så godt imod de glutenfri produkter, at man har besluttet fremover, at udvider distributionen fra 80 til 160 butikker. Det ser vi som et kæmpe skulderklap, og det bliver interessant at følge udviklingen i en helt anden form for butikker, end vi har været vant til. Vores mål er, at succesen skal brede sig til andre kunder, og nye mulige samarbejder.

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomGå til butikken
      Beregn levering