Tortillas med grillede kødboller

Tortillas med grillede koedboller

Tortillas er nem og lækker hverdagsmad. Og det kan laves i et utal af variationer. Prøv denne version med spicy chilikrydrede kødboller, avocado, grillede peberfrugter og aïoli.

Det skal du bruge
Kødboller
500 g hakket oksekød
1,5 tsk Spize Cremet Chili Pesto
Spize Hvidløgssalt i kværn
Spize Pebbermix i kværn

Tilbehør
4 små tortillas
Salatblade
2 avocadoer
Tapaz Økologisk Aïoli med Basilikum
Spize Chilimix i kværn

Sådan gør du
Rør kødet sammen med pesto, hvidløgssalt og pebermix. Rul farsen til små kugler. Grill kødbollerne på grillen i ca. 8 minutter i alt.
Ved servering anrettes hver tortilla med to salatblade, tre avocadobåde, grillet peberfrugt samt kødboller. Top op med mere chilipesto, økologisk aïoli med basilikum og chilimix.

Velbekomme!