BoxToBake Glutenfri chokolade kage 10 stk á 400 gram

DKK 349,50

(87,38/kg 74,88/kg)

Lækker og nem glutenfri chokoladekage.
Ryst boxen, så indholdet løsnes. Fjern plastiklåget og tilsæt 175 ml vand eller kakaomælk. Sæt låget på plads igen.
Hold på låget med en finger og ryst boxen i 30-40 sekunder – husk at vende boxen, mens du ryster.
Fjern paplåget og tjek at dejen er ordentligt rystet sammen – brug en gaffel for at tjekke boxens hjørner.
Bag kagen i en forvarm ovn ved 175⁰C i ca. 50 min. Frigør forsigtig den nybagte kage fra formen og lad kagen køle af, inden den nydes. VELBEKOMME.

Beskrivelse

Ingredienser: Sukker, kartoffelstivelse, fedtpulver (hærdet kokosfedt, vallepulver, mælkeprotein), kakaopulver 5,7%, glukosesirup, æggepulver, modificeret kartoffelstivelse, salt, emulgator: E450, hævemiddel: natron

Næringsdeklaration pr. 100 g kagemix:
Energi 2243 kJ/543 kcal
Fedt 27,4 g
Heraf mættet fedt 14,6 g
Kulhydrater 67,3 g
Heraf sukker 44,6 g
Protein 4,10 g
Salt 1,44 g

Opbevares tørt og ikke for varmt.