Image

FOOD WE LOVE TO SHARE
God mad har altid været en afgørende brik, når mennesker mødes og livet folder sig ud. Vi ved, at god mad bygger bro, vækker minder og skaber glæde. Når duften breder sig, glassene klirrer og snakken går. Vi er sat i verden, for at gøre netop dét, dele ud af madglæden med mad man får lyst til at dele.

Image
DET HAR ALDRIG VÆRET NEMMERE AT BAGE SELV
BoxToBake er en patenteret og revolutionerende verdensnyhed, som gør det muligt at bage friskt bagværk let, uden rengøring og uden besvær. I modsætning til de traditionelle brød/kage mix, kan man bage uden at blandingen forlader boxen. Tilsæt kun vand, ryst og bag dit lækre bagværk direkte i boxen. 
Image

VI HÆVER DIN BAGEGLÆDE
Vi elsker sjov bagning – og derfor tager vi det drøn alvorligt. For os er bagning smil, glæde og nysgerrighed. Det er lyden af latter, duften af fællesskab og smagen af gode oplevelser.
Og fordi vi elsker bagning, er vores mission klar – At bringe de gode bageoplevelser hjem til dit køkken. Derfor er vi konstant i gang med at udvikle unikke, sjove og velsmagende opskrifter, lige til at tage med hjem til familien og dit eget køkken.
- på den helt nemme måde!

Image

ØKOMAMA - ALTID ØKOLOGISK
ØKOMAMA er rendyrket økologisk madglæde. Fra verdens store spisekammer henter vi veldyrkede, naturlige kvalitetsfødevarer høstet og dyrket med kærlighed til mad og respekt for vores klode. Produkterne i serien udgør hver især deres egen del af historien, om ØKOMAMA som det grønne alternativ.

Image

ZELECTEDS DISPENSER SYSTEM - ET HYGIEJNISK OG BÆREDYGTIGT KONCEPT
SOM ER FREMTIDENS LØSNING TIL “BLAND SELV”-MARKEDET.
Det intelligente design har fokus på hygiejnen, og gør det muligt for forbrugerne at mixe, blande og udvælge sine favoritter, helt uden at komme i berøring med beholderens øvrige indhold. Ved en reduceret lufttilstrømning til beholderen holdes varen frisk længere, mens eget LOT-nummer og udløbsdato på beholderne sikrer fuld sporbarhed og transparens i hele produktets levetid.
Det er morgendagens hygiejniske og intelligente løsning til bland-selv markedet. Konceptet fås indenfor flere kategorier