World of Burgers – Inspiration fra hele verden

[x_text]

Marcel
Begge halvdele af bollen smøres med Spize Peberfrugt/Valnød Pesto. Læg så et par blade sprød frisée salat på bollen og fortsæt med en grillet bøf af oksekød, et drys Spize Peber Mix, en halv pære i tynde skiver, blåskimmelost og til sidst lidt Tapaz Grillet Peberfrugt med et drys Spize Middelhavssalt. Serveres evt. med salat af spæde blade, valnødder og lidt olie/eddike dresssing.

[/x_text]
[x_text]

Carlos
Bollen smøres godt med Spize Chili/Hvidløg Pesto på begge halvdele. Læg så et lag af tynde skiver oksesteak, en tyk skive cheddar ost og chorizo pølse (evt. let ristet). Top med saftig coleslaw, tynde ringe af rødløg og et drys Spize Chilisalt. Serveres med coleslaw.

[/x_text]
[x_text]

Pedro
Smør Spize Tomat Pesto på begge halvdele af bollen. Læg så et lag snittet icebergsalat, Tapaz Grillet Peberfrugt, chorizo pølse i skiver (evt. let ristet) og en grillet bøf af hakket oksekød. Top med en tyk skive cheddar ost, saftig coleslaw og et godt stænk babecue sauce. Serveres med bølgede pommes frites og Tapaz Aïoli med Chili.

[/x_text]
[x_text]

Bernard
Smør Tapaz Aïoli på den øverste bolle og Spize Basilikum Pesto på den nederste bolle. Læg dernæst en bund af hjertesalat og fortsæt med grillet bøf af oksekød, et par skiver gedeost, et par skiver ­parmaskinke og slut med Tapaz Grillede Artiskokker.

[/x_text]
[x_text]

Luigi
Smør Spize Tomat Pesto på den ene bolle, Spize Basilikum Pesto på den anden. Læg et lag ristet kylling (evt. pulled) og giv det et godt drys Spize Middelhavssalt. Fortsæt med et par skiver god mozzarella, Tapaz Soltørrede tomater i solsikkeolie, et par skiver parmaskinke og top med sprøde salatblade. Serveres med en lækker salat.

[/x_text]
[x_text]

Hubert
Smør begge halvdele af bollen med Spize Peberfrugt/Valnød Pesto. Brug bredbladet persille som bund og fortsæt dernæst med Tapaz Soltørrede tomater, en grillet bøf af oksekød, et par skiver brieost, Tapaz Grillede svampe og slut med et par skiver ristet bacon.

[/x_text]
[x_text]

Pablo
Smør den ene halvdel af bollen med Spize Guacamole og den anden med Spize Chili/Hvidløg Pesto. Læg frisk salat i bunden, (evt. med lidt cremefraiche ovenpå), Tapaz Grillet peberfrugt og en grillet bøf af hakket oksekød. Slut af med en tyk skive cheddar. Top evt. med et par nachos chips. Serveres med nachos og guacamole.

[/x_text]
[x_text]

Stavros
Smør begge halvdele af bollen med Tapaz Aïoli. Start så med en bund af friske salatblade og læg derpå en grillet bøf af hakket lammekød (eller evt. pulled lam), Tapaz Grillede Peberfrugt og stykker af god feta. Top med mynteblade og agurk. Serveres med tynde pommes frites og tzatziki.

[/x_text]