Food

WE LOVE TO SHARE

til 8-10 personer

Ingredienser:
3 dl Vand
180 g Grødris
1 liter mælk (sødmælk)
2 vaniljestænger
2 spsk sukker
120 g smuttede mandler
½ ltr. Piskefløde 38%
1 gl Z Amarena kirsebær (Eller prøv noget nyt med vores Skovjorbær i sirup)

Fremgangsmåde:
Bring vand og ris i kog ved jævn varme i en gryde.
Kog et par minutter under omrøring.
Flæk vaniljestængerne og skrab kornene ud af vaniljestangen.
Tilsæt mælk, sukker, vaniljekorn og stænger. Bring grøden i kog, under omrøring.
Skru ned til svag varme. Læg låget på gryden, og lad grøden koge i ca. 40 min under omrøring.
Kom grøden i en beholder/skål og dæk til med husholdningsfilm. Stil grøden på køl.
Den afkølet grød vendes med groft hakket mandler, og let pisket fløde (må ikke blive for stiv).
Husk og gem en mandel, der kommes i Ris a la manden inden servering.
Nyd Ris a la mande med amarena kirsebær, eller skovjordbær.

Del opskriften

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomGå til butikken
      Beregn levering