Landgangspizza

Landgangspizza

Det skal man bruge: En rulle færdig pizzadej Z Cremet basilikum pesto Frisk mozzarella ca. 125 g 1 pakke kogt skinke Z Semidried cherrytomater Z Økologisk kalamata oliven Z Økologisk chalkidiki oliven Sådan gør man: Smør en rulle færdig pizzadej med cremet grøn pesto og skær den i 6 baner. Læg dem på en bageplade med bagepapir og kom skiver … Læs mere

Bao Bao burger

Bao Bao Burger

Det skal man bruge: Bao Bao boller (find opskrift på nettet) Z Spicy slaw Vannamei rejer Z Chili aioli Ærteskud Sådan gør man: Damp Bao Bao bollerne og fyld dem med spicy slaw, vannamei rejer og chili aioli. Pynt med ærteskud.

Tortilla pandekager

Tortilla pandekager

Det skal man bruge: Kyllingebryst Tortilla Pandekager Z Syltede rødløg Z Aioli Avocado Sådan gør man: Steg kyllingen. Fyld tortilla pandekagen med aioli, stegt kylling, avocado i skiver og Syltede rødløg. Pynt med friske korianderblade.

Indisk kylling med tomat chutney

INDISK KYLLING MED TOMAT CHUTNEY

Det skal man bruge: Kyllingebryst Z Tomat chutney Nigellafrø Karry Hvidløg Sådan gør man: Kyllingen krydres med karry, hvidløg, olie og nigellafrø og steg dem færdig på pande. Server de indiske kyllinger på spyd, i et glas med tomat chutney i bunden.

Nordisk agurk snack

NORDISK AGURK SNACK

Det skal man bruge: Z Burger sliced agurker Rygeost Creame fraiche 38% Rugbrøds chips Sådan gør man: Kom burger sliced agurker på spyd og pynt med fintsnittet purløg og dild. Rør lidt rygeost sammen med lidt creame fraiche 38% og smag til med salt og peber. Kom rygeosten på agurken og top med knuste Rugbrødschips.

Tortilla chips med red slaw

TORTILLA CHIPS MED RED SLAW

Det skal man bruge: Blue corn tortilla chips Z Red slaw Rødbede humus Sådan gør man: Pynt Blue Corn tortilla chips med rødbede humus og red slaw.

Mini pariser bøffer med løg chutney

MINI PARISER BØFFER MED LØG CHUTNEY

Det skal man bruge: Toastbrød Hakket oksekød Z Aioli Z Løg chutney Smør Revet peberrod Sådan gør man: Udstik toastbrød og steg det gyldent på pande med smør. Form små bøffer af kødet og steg dem til ønsket kerne temperatur. Smør det ristede brød med aioli, læg bøfferne på og pynt med løg chutney og revet peberrod.

Græsk oliven med cæsarsalat på pind

GRÆSK OLIVEN MED CÆSARSALAT PÅ PIND

Det skal man bruge: Z Oliven med mandel Kyllingebryst Z Hvidløgs aioli Romainesalat Parmesan Lyst brød Frisk basilikum Sådan gør man: Steg den panerede kylling gylden og kom den på spyd sammen med oliven, ristet brødcroutoner og frisk romainesalat. Pynt med aioli, basilikumsblade og flager af parmesan.

Mini tomattærter

MINI TOMATTÆRTER

Det skal man bruge: Butterdej Frisk ost Z Gazpacha oliven Z Cherry tomater Timian Sådan gør man: Skær butterdej ud i ønskede størrelser og smør lidt friskost på. Udsten Gazpacha oliven og kom dem på tærterne sammen med skiver af tomat og timianstilke. Stænk med trøffelolie. Krydr tærterne med salt og peber. Bag tærten gylden i ovnen.

Cocktail oliven i grøn olie med rosmarin

COCKTAIL OLIVEN I GRØN OLIE MED ROSMARIN

Det skal man bruge: Z Cocktail oliven Hvidløg Citron Rosmarin Chorizopølse Sådan gør man: Lun vegetabilsk olie op til ca. 60C° og blend det fint med lidt hvidløg, skyllet afdryppet persille og krydr olien med salt og peber. Stil på køl. Kom olien over de afdryppede cocktail oliven sammen med skal af citron og rosmarin stilke. Brænd chorizopølse og manchego … Læs mere