OKSEMØRBRAD MED STEGTE PENNE OG TRØFLER

OKSEMØRBRAD MED STEGTE PENNE OG TRØFLER

Det skal man bruge til 4 portioner: 200g Z Penne Rigate ½ L Z Olivenolie til fritering 4 x 200g Oksemørbrad 600g Jordskokker 200g Svampe efter eget valg 3 dl Fløde 3 dl Vand 1 glas Trøfler Z Trøffelolie Z Balsamico Glaze Salt og peber Sådan gør man: Kog pastaen efter anvisningen på posen. Skyl let under koldt vand,- så … Læs mere

ONE-POT LINGUINE POMODORI

ONE-POT LINGUINE POMODORI

Det skal man bruge til 4 portioner: 400g Z Linguine Pasta 1 glas Z Tomatsauce med Basilikum 100g Z Semidried Tomater Cherrytomater 7 + 2 dl Vand 1 Løg 15g frisk Basilikum Skal af 1 Citron 2 fed Hvidløg Salt og peber Sådan gør man: One-pot er en nem pastaret, hvor alle ingredienser tilberedes sammen. Når pastaen er tilberedt som … Læs mere

LINGUINE SNACKS MED GRILLET ARTISKOK OG HAKKET TAGGIASCA OLIVEN

LINGUINE SNACKS MED GRILLET ARTISKOK OG HAKKET TAGGIASCA OLIVEN

Snacks til 8 portioner: 80g Z Linguine Pasta 1 glas Z Grillede Artiskokker 1 glas Z Grønne Oliven med rød peber 1 glas Z Grønne Oliven med mandel 1 glas Z Semidried Cherrytomater 1 ps Z Mini Sfornatini 1 glas Z Taggiasca Oliven Parmesanost Salt og peber Sådan gør man: Kog pastaen efter anvisningen på posen. Skyl den kogte pasta … Læs mere

LINGUINE BRUNCH CUPS MED CAPRESE SALAT

LINGUINE BRUNCH CUPS MED CAPRESE SALAT

Det skal man bruge til 4 portioner: 80g Z Linguine Pasta 1 glas Z Cremet Peberfrugt Pesto 1 glas Z Taggiasca Oliven ½ dl Z Olivenolie 8 Æg (large) 8 skiver Bacon 30g Parmesanost 400g Gule cherrytomater 2 stk Mozzarellaost 4 stilke Basilikum 8 Cupcake forme Salt og Peber Sådan gør man: Kog pastaen efter anvisningen på posen. Skyl let … Læs mere

PASTA ALFREDO MED FARFALLE TRICOLORE

PASTA ALFREDO MED FARFALLE TRICOLORE

Det skal man bruge til 4 portioner: 400g Z Farfalle Tricolore Pasta 2 glas Z Grillede Peberfrugter 2 ps Z Oliven med Citron 3 spsk Z Olivenolie 1 Løg 2 fed hvidløg 2 ½ dl Hvidvin 4 dl Fløde 2 slags oste: gorgonzola og parmesan Salt og peber Sådan gør man: Kog pastaen efter anvisningen på posen. Snit løg og … Læs mere

LINGUINE COZZE MED BLÅMUSLINGER, PORRE OG FENNIKEL

LINGUINE COZZE MED BLÅMUSLINGER, PORRE OG FENNIKEL

Det skal man bruge til 4 portioner: 400g Z Linguine Pasta 3 spsk Z Olivenolie 1 kg Blåmuslinger 3 dl Hvidvin 2 ½ dl Fløde 1/2 Porre 1/2 Fennikel 6 Stilke frisk timian 1 Citron Salt og Peber Sådan gør man: Skyl blåmuslingerne i vand, og fjern “skægget” på siden af muslingerne. Muslinger der er åbne, bankes mod bordet eller … Læs mere

FUSILLI PASTASALAT MED KYLLING

FUSILLI PASTASALAT MED KYLLING

Det skal man bruge til 4 portioner: 400g Z Fusilli Pasta 130g Z Basilikum Pesto 3 spsk Z Olivenolie 400g Kyllingebryst i skiver 8 Asparges 1/2 Broccoli 75g Spinat 40g Ristede Pinjekerner Sådan gør man: Kog pastaen efter anvisning på posen. Forvarm en pande med Z Olivenolie. Skær kyllingen i mindre stykker, og steg dem færdig på panden ved middel/høj … Læs mere

LINGUINE MEATBALLS

Linguine meatballs

Det skal man bruge til 4 portioner: 400g Z Linguine Pasta 500g Z Bolognese Tomat- sauce med krydderurter 4 spsk Z Olivenolie Til pynt: Frisk basilikum Revet parmesanost Italienske kødboller: 500g Hakket oksekød 2 Æg 2 spsk Hvedemel 1/2 Løg 1 Fed hvidløg (presset) 15g Hakket frisk basilikum Salt og peber Sådan gør man: Kog pastaen efter anvisningen på posen. … Læs mere

Landgangspizza

Landgangspizza

Det skal man bruge: En rulle færdig pizzadej Z Cremet basilikum pesto Frisk mozzarella ca. 125 g 1 pakke kogt skinke Z Semidried cherrytomater Z Økologisk kalamata oliven Z Økologisk chalkidiki oliven Sådan gør man: Smør en rulle færdig pizzadej med cremet grøn pesto og skær den i 6 baner. Læg dem på en bageplade med bagepapir og kom skiver … Læs mere

Bao Bao burger

Bao Bao Burger

Det skal man bruge: Bao Bao boller (find opskrift på nettet) Z Spicy slaw Vannamei rejer Z Chili aioli Ærteskud Sådan gør man: Damp Bao Bao bollerne og fyld dem med spicy slaw, vannamei rejer og chili aioli. Pynt med ærteskud.