Fastelavns-Cupcakes

fastelavn

Tag børnene med i køkkenet til fastelavn og bag festlige og sjove cupcakes. Blandingerne med bagemix fra Zelected gør det enkelt og hurtigtog så er det bare at slippe kreativiteten løs og pynte kagerne for fuld skrue. Her får du opskriftforslag til både cupcake og hjemmelavet fondant. Kanelcup med ahornsirup Hjemmelavet fondant Velbekomme!

Økomamas Chili sin Carne

Chili sin Carne

En velsmagende og vegetarisk version af den klassiske Chili con Carne. Server retten rygende varm med cremet guacamole og godt madbrød til. Opskriften er til 4 personer. Velbekomme!

Økomamas store bønnemøde

Salat med tre slags bønner

Denne fyldige salat indeholder hele tre slags bønner og kikærter. Det giver en salat pakket med proteiner, fibre og vitaminer. Og så smager den godt! Brug salaten som tilbehør til aftensmaden eller som en sund frokost. Opskriften er til 4 personer. Velbekomme!

Økomamas hummus

hummus

Med de tilberedte kikærter fra Økomama tager det kun et øjeblik at fremstille denne lækre og krydrede hummus. Brug den som dip på tapasbordet eller som dressing i sandwich. Hvis du kan lide stærke sager, kan du pifte hummusen op med frisk chili efter smag. Velbekomme!

Nem mad til en ægte feinschmecker

Feinschmecker

Nytåret står for døren! En festlig og glimrende anledning til at servere velsmagende retter for dem du holder af. Herunder får du tips til lækre og enkle tapas du kan servere som tilbehør til aperitiffen eller som forretsbuffet.

Tændt på juletapas

juletapas

Et evigt tilbagevendende spørgsmål er: Hvordan fornyer man julebordet? Behøver det kun at være tunge saucer og fede stege. Nej. Herunder får du lidt inspiration til at pifte den traditionsrige julemad op med lidt lækre og ukomplicerede tapas. Bouchées og crostini med ost Fyld Tartellini Krustader med blåskimmelost og en top af tapenade efter eget valg. Bland 200 g friskost … Læs mere

Fiskfakserier med sild og tun

Opskrifter med sild og tun

Sild og tun tæller heldigvis også med i fiskeregnskabet, når vi skal følge Fødevarestyrelsens anbefalinger. Særligt sild er rig på D-vitamin og mineralet selen, som begge er essentielle for at opretholde et godt immunforsvar. I det mørke vinterhalvår får mange af os for få D-vitaminer fra solens stråler. Derfor skal vi spise fisk for at komme sunde gennem vinteren. Her … Læs mere

Braiserede kæber med rodfrugter

Rødder og braiserede kæber

Når efteråret rigtigt rusker er der ikke noget som lækker, mættende og varmende simremad. Prøv denne smagfulde gryderet med braiserede kæber og rodfrugter. Opskriften er til 4 personer

Aïoli med rosenpeber løfter smagen

Aioli med rosenpeber

Rosenpeber er en rød eller rosa peber med en mere mild og aromatisk smag end sort peber. Den har en blomsteragtig sødme og en let bitterhed, der fremhæver smagen af andre råvarer, og det gør den til et perfekt krydderi til aïoli. Tapaz Aïoli med Rosenpeber er derfor en helt naturlig fornyelse af paletten af lækre aïolier. Sammen med den … Læs mere

Tagliatelle ragu

tagliatelle_ragu

En enkel og delikat opskrift på tagliatelle (båndpasta) med hakket oksekød i en lækker sauce af tomat, tapenade og pesto. Opskriften er til 4 personer. Velbekomme!