kr. 0,00

Focaccia med oliven, rosmarin og rødløg
Her er opskriften på et klassisk focacciabrød som både er luftigt, har en blød krumme og en sprød skorpe. Det er toppet med oliven, rødløg, rosmarin, olivenolie og flagesalt -en fantastisk opfindelse. Focacciabrød er perfekt på en tapasbuffet, som sandwichbrød eller som tilbehør til en varm ret.
Det skal du bruge
- Focaccia dej: Se hvordan du laver den perfekte luftige pinsabund
- Zelected Ekstra Jomfru Olivenolie
- 1 pose Zelected Snack Oliven Rød Peber
- 1 stk Rødløg i skiver
- Friske Rosmarinkviste
- 1 pose Zelected Middelhavs Flagesalt
Sådan gør du
- Lav en lækker Focaccia dej efter denne opskrift.
- Læg bagepapir i en bradepande og bred dejen ud.
- Lad dejen hæve.
- Hæld lidt olivenolie på dejen og tryk med fingrene ned i dejen.
- Prik en portion Snack Oliven Rød Peber ned i brødet.
- Prik ligeledes rødløg i skiver samt friske rosmarinkviste ned i brødet.
- Drys med flagesalt.
- Bag focaccia ved 230°C indtil kanten er flot brun.
- Velbekomme!
Tortilla Wraps med grillede kødboller
Tortilla wraps er nem og lækker hverdagsmad. Og det kan laves i et utal af variationer. Prøv denne spicy version med chilikrydrede kødboller, avocado, grillede peberfrugter og Chipotle mayo.
Chicken Burrito Bowl
Denne enkle Chicken Burrito Bowl-opskrift er fyldt med saftig grillet kyllingebryst, majs, sorte bønner og andre smagfulde ingredienser. Den er velsmagende, mættende og nem at lave.
Cajun Buffalo Chicken Wings
I USA er Buffalo wings en utrolig populær klassiker. En saftig, krydret godbid perfekt som snack eller forret, især under sportsbegivenheder. Buffalo wings serveres varme og skylles bedst ned med et glas…