brands
WE  LOVE  TO  SHARE

MADE FROM FRESH!
Vores grillede grønt laves udelukkende af friske råvarer.
De vaskes, grilles og marineres indenfor det første døgn efter de er høstet fra den frodige jord

TASTE THE DIFFERENCE!
Vores unikt udvalgte produkter, pirrer sanserne, som overrasker og ikke mindst smager fantastisk. Vi tror på, at nok er smag og behag forskellig, men lysten til kvalitet, velsmag og store madoplevelser er for alle.

TOO GOOD TO WASTE!
Madspild er en fælles udfordring, derfor er vi en del af “Danmark mod madspild”, hvor vi forpligter os til, at gøre hvad vi kan, for at sikre, at mindst muligt mad går til spilde. Det har vi gjort, af respekt for råvarerne og den jord de kommer fra.

THE PERFECT MATCH!
Fordi vi gerne vil hjælpe dig til, at finde den rigtige olie til det rette formål.

GOURMET MADE EASY!
Vi nyder alle et godt måltid mad, veltilberedt fra bunden.
Desværre slår tiden ikke altid til, men derfor så kan man godt spise lækkert. Zelected er gourmet på den nemme måde.

FROM FARM TO FAMILY!
Vores producenter er nøje udvalgt for at sikre, at kun de mest naturlige råvarer, finder vej til dit bord. Gennem tæt dialog med vores producenter, sikrer vi sporbarhed, kvalitet og gennemsigtighed i hele processen.

TAKE IT UP A NOTCH!
Vi blæser til kamp mod kedelige smagsoplevelser. Vores produkter skal gøre netop det! Gøre trist mad spændende, og god mad bedre. For vi ved, at selv et lille twist, kan give den største smag.

Mad, vi elsker at dele

Zelected er duften af spændende krydderier og varme lande. Klirrene glas og gode snakke. Du får den ægte smag – uden unødvendige tilsætningsstoffer. Og så skal lækkert være nemt: Vi gør den gode mad tilgængelig for alle.

Loveable since 2004

Street­food
we  love
to  share

SE VORES

Mærkninger

Hos Zelected Foods er vi vores ansvar bevidst. Vi lever med og af naturen, og vi gør vores ypperste for at sikre gode og bæredygtige produktionsformer for planter, dyr og mennesker. Derfor samarbejder vi med en lang række organisationer og mærkningsordninger, der arbejder for netop dette. På den måde sikrer vi, at vores produkter er ærlige og bæredygtige.
Fordi vi tror på, at dem, der har evnen, også har forpligtelsen.

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomGå til butikken
      Beregn levering