Risalamande med Amarena kirsebær

opskrifter / Ost & dessert

Ost & dessert

Afslutningen på et godt måltid må gerne være noget særligt. Uanset om du er til den cremede ost, den søde kage eller den friske frugt, finder du her inspiration til lækre afslutninger, der fuldender enhver middag.
Risalamande med Amarena Kirsebær

Risalamande med Amarena Kirsebær

Risalamande med Amarena Kirsebær. Ingen jul uden Risalamande med kirsebær. Risalamande er en dansk tradition, fra omkring år 1900, hvor borgerlige køkkener begyndte at servere risalamande med kirsebærsauce til jul, i stedet…

Se denne opskrift

Panna Cotta med Amarena Kirsebær

Panna Cotta med Amarena Kirsebær

Panna Cotta med Amarena Kirsebær er en klassisk italiensk dessert. Panna cotta betyder “kogt fløde” på italiensk, og det er en meget enkel dessert, hvor fløde koges med sukker og vanilje. Panna…

Se denne opskrift