Mel, kage- og brødblandinger

Genvej til hjemmebagte fornøjelser

Oplev glæden ved at bage derhjemme: Fra ingredi­enser til det færdige bagværk er hvert trin en forvand­lings­proces fyldt med glæde. Det er både en hyg­gelig måde at tilbringe tid med sine kære og på at forkæle sig selv. Uanset, om det er brød, kager eller pizza, så skaber det altid glæde og til­freds­hed når, man nyder det færdige resultat. Så bag løs den næste gang, du har brug for lidt kvali­tets­tid eller glæde.


Food you love to share

Mel, kage- og brødblandinger

Zelected Foods har et bredt sortiment af mel­blandinger til brød, kage og pizza.
Måske finder du her et par favorit­ter, som du ikke altid kan finde i butikkerne.

Økologisk special­mel fra Zelected Foods

Der er intet som en duftende frisk­bagt, hjemme­lavet pizza. Ude i de danske køkkener bliver der nørdet igennem for at finde hemmelig­heden bag den perfekte pizza. Mange har derfor fundet ud af, at lang­tids­hævet pizza­dej smager for­rygende. En modnet dej-blanding af kvalitets­mel er også del af “den store hemmelighed” bag den italienske pizza - som de fleste små pizza­bagerier har prakti­seret gennem genera­tioner. Opskriften er ganske enkel, men kræver lidt tid at lave. Brug det rigtige pizzamel, tilsæt en god portion tålmodighed og lad dejen modne, top den med ost, lækkerier og kærlighed. Bag den til sidst ved høj varme. Sådan får du en skøn pizza, som du vil elske at dele med dem, du holder af.

Økologisk Pizzamel Napolitana til pizzadej med Tipo 00.
Melet er udviklet specielt til frem­stil­ling af autentiske tynde og sprøde pizza­bunde og er velegnet til: Napolitansk Pizza, New York Style Pizza og klassisk Pizza Romana.

Økologisk Pizzamel Pinsa er en blanding af rismel og hvedemel Tipo 0. Melet er udviklet specielt til frem­stil­ling af luftige pizza­bunde med en sprød skorpe og en blød krumme og er velegnet til Pinsa Romana, Deep Pan Pizza, Chicago Style Pizza og til Focaccia.

Økologisk Pizzamel Fuldkorn bruges til en grov pizza­bund med fuld­korn, som kan nydes med god samvit­tighed. Melet giver en perfekt balance mellem blød krumme og sprød skorpe og er rig på fibre og vigtige næringsstoffer.

Unikke melvarianter fra Mulino Caputo

Caputo Mel stammer fra den eneste aktive korn­mølle i Napoli og er et symbol på Syd­italiens rige gastro­nomiske arv. Med rødder tilbage til 1924, leverer Mulino Caputo den dag i dag mel af aller­højeste kvalitet til både fagfolk og mad­entusi­aster. Dette mel, skabt med omhu og respekt for tradit­ioner, er det ultimative valg til autentiske italienske retter, fra sprøde pizza­bunde til luftige ciabatta­brød. Caputo mel er ude­lukkende frem­stillet af første­klasses hvede og uden til­sætnings­stoffer, som sikrer en naturlig og autentisk smag af italiensk bagværk. Caputo Pizzeria mel er især kendt for sit høje gluten­indhold, der giver en sprød bund og luftig krumme til den perfekte napolitanske pizza. Caputo Mel er det fortrukne valg blandt profes­sionelle pizza­bagere. Samtidig giver det enhver kulinarisk entusiast nøglen til at udforske og nyde det bedste fra Syditaliens tradition­elle køkken.

Det er nemt og hurtigt at bage med Favorita

Favorita gør hjemme­bagning til en leg med afmålte og færdig­blandede ingredi­enser. Uanset, om det er en hygge­stund med børnene eller til en uventet gæst, er Favorita den perfekte løsning. Det kræver en minimal indsats at bage dine favoritter. Du behøver kun at tilføje smør, æg og mælk, og snart kan du nyde duften af friskbagt bagværk uden at gå på kompromis med kvaliteten. Favorita tilbyder en bred vifte af favorit­ter, herunder mel­blandinger til brød og boller, kagemix til cupcakes og brownies, samt skære­kager som citron­kage og chokolade­kage. Derudover omfatter sortimentet Shake’N’Bake produkter som pande­kagemix og vaffel­mix. Med løbende udvikling af nye, enkle og vel­smagende opskrifter, gør Favorita hjemme­bagning til en ren fornøjelse for hjemmebageren.

Rystende nemt hjemmebag

Box-to-Bake revolution­erer hjemme­bagning med sit patent­erede koncept. Ved blot at tilføje vand, ryste og bage i boksen som er embal­lagen, kan enhver bage frisk­bagt brød og kage uden brug af køkken­redskaber. En optimeret mel­blanding sikrer et perfekt resultat på niveau med det, som du kan købe hos bageren. Denne innovative løsning sparer både tid og besvær, for der er ikke længere grund til at hverken måle ingredienser eller rengøre køkken­redskaber. Med Box-to-Bake har det aldrig været nemmere at nyde hjemmebagt bagværk.