kr. 0,00
Nok verdens bedste pizzamel
Prøv de unikke melvarianter fra Mulino Caputo
Caputo Aria tipo “0”
Perfekt til focaccia, pinsa pizza og moderne pizza.
Caputo Nuvola
Til duftende og luftige skorper. Et alsidigt mel, perfekt til focaccia, pandepizza og moderne pizza.
Caputo Semola
Dobbelt formalet durummel.
Ideel til frisk pasta og hårde hvedebrød.
Caputo Pasticceria
Til kager og bagværk. Et mel specielt til svampede kager, mørdej, kiks og desserter.
Caputo pizzeria
Traditionelt pizzamel. Ideelt til højhydrerende dej. Let og hæver fantastisk.
Perfekt til klassisk napolitansk Pizza.
Caputo Cuoco
Til lange hævetider.
Perfekt til velsmagende og velduftende brød.
Caputo Lievito
100% italiensk tørgær. Velegnet til alle typer hævning og perfekt til glutenfri opskrifter.
Kun det bedste korn bliver til caputo-mel
Siden 1924 har Caputo produceret det allerbedste inden for kvalitetsmel.
Caputos mel er produceret med respekt for råvarer og traditioner inden for Napolis kulinariske arv.
Mel fra Caputo er dedikeret til madentusiaster, restauratører og alle der elsker at udtrykke kreativitet i køkkenet.
Syditalienske møller-traditioner
Caputo mel er produceret med respekt for de gode råvarer og Italiens stolte madtraditioner.
Siden 1924 har Caputo dyrket Napolis rige kulinariske arv for at tilbyde fagfolk og bagekendere det allerbedste inden for kvalitetsmel.
Caputo er ægte italiensk mel fra den eneste aktive kornmølle i Napoli. Kun de bedste kornsorter finder vej til Caputo, så du kan bage sprøde pizzabunde, lækre focaccia, bløde ciabattabrød og dermed få den ægte smag af Napolis unikke gastronomiske traditioner.
Mel for kreative madentusiaster
Mel fra Caputo er dedikeret til madentusiaster, restauratører og enhver, der elsker at udtrykke kreativitet i køkkenet og som søger den unikke og autentiske smag. Caputo mel er i en liga for sig og skabt til glæde for fagfolk og mestre i den hvide bagekunst. Molino Caputo udvælger med den største omhu kun hvede af allerhøjeste kvalitet. Kun det bedste korn bliver til Caputo mel.
Hveden kværnes langsomt og nænsomt for ikke at beskadige stivelsen og proteinerne. Melet består af ren hvede, uden nogen former for tilsætningsstoffer, hvilket giver en naturlig og autentisk smag. Caputo mel er velegnet til alle former for forarbejdning, fra brød til pizza, eller til frisk pasta og er en garanti for enestående ydeevne samt bageresultater af meget høj kvalitet.
Måske verdens bedste pizzamel
Noget af det absolut bedste mel, der produceres i verden, kommer fra italienske Mulino Caputo, og Caputo Pizzeria lever på alle måder op til producentens gode ry. Caputo Pizzeria er mel med et stort glutenpotentiale og derfor særdeles velegnet til pizzadej, der skal hæve i op til 48 timer.
Skal du lave klassisk napolitansk pizza, er Caputo Pizzeria derfor et sikkert valg, der giver en ekstra velsmagende pizza med sprød bund og luftig krumme. Med Caputo Pizzeria får du et virkelig alsidigt mel, der også bruges af professionelle pizzabagere verden over.