kr. 0,00

Caputo lyndej til pizzabund
Her er en opskrift på en hurtig dej til 4 pizzabunde, som du kan have klar til at sætte i ovnen efter blot 2 timer.
Har du lidt ekstra tid, så kan du med fordel lade den hæve i køleskabet i et par timer.
Det skal du bruge
- 900 g Caputo Nuvola mel
- 7 dl lunken vand
- 13 g Caputo Lievito tørgær
- 4 spsk Zelected Ekstra Jomfru Olivenolie
- 2 tsk Zelected Fint Middelhavssalt
Sådan gør du
- Opløs gær i vandet og tilsæt olivenolie.
- Tilsæt halvdelen af melet og rør det ud i vandet, tilsæt salt og resten af melet.
- Ælt dejen meget grundigt, på en røremaskine i ca. 10-12 minutter på lav/medium hastighed (indtil dejen slipper kanterne og kryber sig om dejkrogen).
- Hvis dejen æltes i hånden, tager det 10-15 minutter og gode armkræfter.
- Har du tid, så lad den hæve i køleskabet i et par timer.
- Hvis det skal gå hurtigt, kan du stille dejen på køkkenbordet i en time med et viskestykke over sig.
- Del dejen i 4 og rul dem til 4 kugler.
- Form efterfølgende dejen til tynde bunde.
- Tilsæt fyld og bag dem i en forvarmet ovn på 250°C i 10-12 minutter.
Hvis der skal nørdes helt i bund med italienske opskrifter kan du finde inspiration på denne side med tips fra italienske mestre.
Pinsa med svampe, salami og trøffelmayo
Pinsa med svampe, salami og trøffelmayo er en helt simpel ret som smager fuldstændig fantastisk. Pinsa er original romersk bagekunst og ligesom alt andet, der kendetegner det italienske køkken, er det enkelt,…
Pinsa bianca med kartoffel, rygeost og ristede løg
Pinsa med kartoffel og rygeost er en såkaldt hvid pinsa eller pinsa bianca, som det hedder på italiensk. Her er den traditionelle tomatsauce er skiftet ud med et lag af cremet rygeost…
Hot Honey Pepperoni Pizza
Hot Honey Pepperoni Pizza er en eksplosiv smagsoplevelse. Her er en spændende opskrift, der kombinerer det søde, det stærke og det sprøde. Den forener det bedste fra den klassiske pepperoni pizza med…