kr. 0,00

Pinsa bianca med kartoffel, rygeost og ristede løg
Pinsa med kartoffel og rygeost er en såkaldt hvid pinsa eller pinsa bianca, som det hedder på italiensk. Her er den traditionelle tomatsauce er skiftet ud med et lag af cremet rygeost og ricotta. Kartofler, rygeost og chili klær hinanden overraskende godt.
Denne superlækre pinsa er den perfekte ret til hverdag og weekend. Prøv denne opskrift på en hvid pinsa der er perfekt til fredagsmenuen og virkelig nem at lave. En sprød pinsa med kartoffel og rygeost og ristede chili løg er også et hit, hvis madpakken skal være ekstra luksuriøs.
Det skal du bruge
Se hvordan du laver den perfekte luftige pinsabund.
- Zelected Ekstra Jomfru Olivenolie
- 2-3 mellemstore kartofler
- 100 g Rygeost
- 100 g Ricotta
- 1 Zelected chili mix kværn
- 1 bakke Zelected sweet chili crispy onions
- 1 bakke karse
- 1 pose Zelected Middelhavs Flagesalt
Sådan gør du
- Lav en lækker pinsa dej efter denne opskrift.
- Efter hævning hældes lidt olivenolie på dejen.
- Tryk fingrene ned i dejen og træk den fra midten ud til siderne så den danner en oval pinsa-form.
- Dryp med lidt olivenolie og forbag bundene ca. 10 minutter ved 230°C.
- Skær kartoflerne i helt tynde skiver på et mandolinjern.
- Læg kartoffelskiverne i iskoldt vand tilsat lidt salt.
- Lige inden de skal bruges, lægges skiverne på et rent viskestykke for at trække væske ud.
- Rør rygeost og Ricotta sammen og smør et tyndt og jævnt lag på dejen.
- Læg et enkelt lag tynde kartoffelskiver ud over hele dejen.
- Bag din pinsa færdig til kanten er flot brun og osten er smeltet.
- Drys med friskkværnet chili mix.
- Drys med en omgang flagesalt og friskklippet karse.
- Og top til sidst pinsaen med de ristede løg
Velbekomme!
Focaccia med grillede oliven, soltørrede tomater og syltede rødløg
Her er opskriften på et klassisk focacciabrød på baggrund af en lækker pinsadej som både er luftigt, har en blød krumme og en sprød skorpe. Focacciabrødet er toppet med grillede oliven, soltørrede…
Pinsa med svampe, salami og trøffelmayo
Pinsa med svampe, salami og trøffelmayo er en helt simpel ret som smager fuldstændig fantastisk. Pinsa er original romersk bagekunst og ligesom alt andet, der kendetegner det italienske køkken, er det enkelt,…
Caputo morgen til aften pizzadej
Her er en nem opskrift på 4 sprøde, lækre pizzabunde, som du kan forberede om morgenen og bage om aftenen.