ERHVERVSDRIVENDE

ZELECTED FOODS ApS
Faaborgvej 14
DK- 5854 Gislev
+ 45 65 30 35 94
E-mail: info@zelectedfoods.dk
CVR: 27970990

GENERELLE BETINGELSER 

Betaling: Zelected Foods ApS modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, og Mastercard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i Danske kroner og er inkl. moms. Zelected Foods ApS bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering: Zelected Foods ApS leverer på alle hverdage. Der ydes gratis fragt ved køber over 500 kr. Der ydes i de fleste tilfælde dag til dag levering ved bestillinger før kl. 10. Du er altid sikret levering inden for 1-3 hverdage (undtaget force majeure). Vi leverer med GLS til nærmeste GLS pakkeshop.

GENEREL INFORMATION OM RETUR/FORTRYDELSESRET

Skulle du mod forventning fortryde dit køb, har du som udgangspunkt på danske webshops 14 dages fortrydelsesret. Det vil sige, at du til enhver tid kan returnere dit køb inden for 14 dage fra den dato, hvor du har givet meddelelse om, at du vil fortryde dit køb. Som forbruger har du ret til at teste din vare på almindelig vis – ligesom du ville gøre i en butik – og stadig have mulighed for at returnere varen. Levnedsmidler (herunder alle Zelected Foods produkter) er dog ikke dækket af denne fortrydelsesret (mere herom nedenfor).

Har du taget din vare i brug, kan du altså stadig fortryde dit køb. Dog med det meget væsentlige forbehold, at du hæfter for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den på almindelig vis. Det betyder, at en evt. værdiforringelse bliver fratrukket det beløb, vi refunderer til dig. Værdiforringelsen beror på en konkret vurdering hos os fra sag til sag, hvorvidt varen er forringet og i givet fald hvor meget. For levnedsmidler betyder dette, at fødevaren gerne må flyttes og undersøges og en eventuel skade på emballage betyder ikke, at varen ikke tages retur, men udgifterne hertil vil modregnes. Varerne må gerne pakkes ud af den kasse, som de sendes i, så de kan ses fysisk, men selve produktet må IKKE åbnes. Vi skal oplyse, at alle produkter inden for kategorien levnedsmidler/fødevarer har en værdiforringelse på 100% – og du vil derfor til enhver tid få refunderet 0 DKK hvis du returnerer sådan en vare.

Du mister altså derfor din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, der af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret. Dette gælder alle Zelected Foods levnedsmidler.

For at udøve din fortrydelsesret, skal du meddele zelectedfoods.dk (se kontaktoplysninger ovenfor og returadresse nedenfor) om din beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring (f.eks. ved e-mail eller post).

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet. Herudover skal varen naturligvis tilfalde kategorier, som er dækket af fortrydelsesretten (mere herom nedenfor).

Din fortrydelsesret løber fra det tidspunkt, du modtager varen.

Du hæfter for enhver eventuel forringelse af varens værdi, hvis denne skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Bemærk venligst, at dette ikke dækker vore levnedsmidler.

Bemærk venligst:

 • I henhold til bekendtgørelsen om forhandling af levnedsmidler, ydes der ingen fortrydelsesret/retur for levnedsmidler. Levnedsmidler dækker alle Zelected Foods fødevarer.
 • For alle andre varer end levnedsmidler ydes 14 dages fortrydelsesret.
 • Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du får varerne i fysisk besiddelse.
 • Du kan altid fortryde købet ved at nægte at modtage varen eller aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen, til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage, hvis din vare er dækket af denne fortrydelsesret og lever op til reglerne om returnering. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Din eneste omkostning du har når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os.

FORTRYDELSESFORMULAR

Når du ønsker at sende en vare retur, så kan du vælge at benytte dig af vores gratis standardfortrydelsesformular (tryk her for at downloade), som gør det hele lidt nemmere. Dette er ikke obligatorisk, du må altså også gerne sende os en direkte mail eller fysisk brev med alle de relevante oplysninger, hvor du gør opmærksom på, at du ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten.

RETURNERES TIL

 • ZELECTED FOODS ApS
 • Faaborgvej 14
 • 5854 Gislev, Danmark

Kontakt os altid inden du sender en vare retur. Bemærk venligst, at vi IKKE modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Klagemuligheder

Har du en klage over et produkt, købt på vores webshop, eller over en kendelse i forbindelse hermed, så kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35,
2500 Valby
www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform. Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/ Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse info@zelectedfoods.dk.

Sæt krydderi på hverdagen med gode råvarer
og smagen fra eksotiske himmelstrøg.
Få sydlandsk stemning i dit køkken med
viften af velsmagende specialiteter.

Privatlivspolitik & Handelsbetingelser

Følg os

Kontakt  info:

Zelected Foods ApS
Faaborgvej 14
DK-5854 Gislev
Tel: +45 65 30 35 94
CVR: 27970990

Tilmeld  nyhedsbrev

Skal du også opdateres på de nyeste madtrends? Eller er du nysgerrig på hvilke nye spændende projekter vi arbejder på i øjeblikket? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder. Så bliver du først med det nyeste fra smagens verden.

  0
  Din kurv
  Din kurv er tomGå til butikken
   Beregn levering