Panna Cotta med Amarena Kirsebær

Panna Cotta med Amarena Kirsebær

Panna Cotta med Amarena Kirsebær er en klassisk italiensk dessert. Panna cotta betyder “kogt fløde” på italiensk, og det er en meget enkel dessert, hvor fløde koges med sukker og vanilje. Panna cotta er en nem dessert, der kan laves dagen før, hældes på små glas og stilles i køleskabet klar til servering.

Panna cotta er delikat, blød og vaniljesød, og smager fantastisk sammen med Amarena Kirsebær, fordi smagene komplimenterer hinanden helt perfekt.
Amarena Kirsebær er faste, mørke bær med en sprød konsistens og en kraftfuld sød og let bitter smag.
En helt anden smagsoplevelse end den, du kender fra traditionelle kirsebær.
Amarena Kirsebær høstes i de italienske regioner Bologna og Modena, hvorefter de skyllede og sorteret lægges i en delikat lage af sirup. Amarena Kirsebær er lige klar til brug og behøver hverken jævning eller opvarmning.

Det skal du bruge:

Det skal du bruge

Sådan gør du

  • Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud med bagsiden af en kniv.
  • Gem både korn og skallen.
  • Vend vaniljekornene sammen med sukker på et skærebræt, så kornene deles.
  • Kom fløde, vaniljekorn, vaniljeskal og sukker i en tykbundet gryde.
  • Varm langsomt fløden op til kogepunktet under omrøring.
  • Læg husblas i blød, 5 minutter i koldt vand.
  • Tag husblassen op igen og pres vandet fra.
  • Rør husblas og
  • 1 dl sirup-saft fra Amarena Kirsebær i den varme fløde.
  • Skyl 4-6 serveringsglas i koldt vand.
  • Si fløden, og hæld den i glassene.
  • Dæk glassene med plastfilm og sæt dem i køleskabet, i mindst 3 timer.
  • Servér med Amarena Kirsebær på toppen.
Se også
Risalamande med Amarena Kirsebær

Risalamande med Amarena Kirsebær

Risalamande med Amarena Kirsebær. Ingen jul uden Risalamande med kirsebær. Risalamande er en dansk tradition, fra omkring år 1900, hvor borgerlige køkkener begyndte at servere risalamande med kirsebærsauce til jul, i stedet…

Se denne opskrift

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTil shop
      Calculate Shipping