kr. 0,00
Sprøde og fingernemme Bruschetta
Bruschetta er perfekt til snack som en nem appetizer serveret med topping. Zelected Bruschetta med olivenolie er dobbeltbagt, hvilket betyder, at brødet er bagt, hvorefter det er skåret i skiver og bagt igen for at opnå ekstra sprødhed.
Det skal du bruge
- 1 pakke Zelected Bruschetta med olivenolie
- 1 glas Zelected Cremet Chili Pesto
- 1 glas Zelected Hvidløgs Mayo
- 1 glas Zelected Sort Oliventapenade
- 1 glas Zelected Chili Hummus
- 1 glas Zelected Semidried Cherrytomater
- 1 flaske Zelected Hvidløg/Persille Krydderolie
- lidt smør
- 70 g Prosciutto di Parma, Parmaskinke
- 1 bakke Champignon
- Frisk Rucola
- Frisk Basilikum
- Frisk Timian
Sådan gør du
Bruschetta med Chili Hummus og Semidried Cherrytomater
- Smør Bruschetta med chili hummus.
- Top med semidried cherrytomater.
- Pynt med rucola.
Bruschetta med Chili Hummus
- Smør et tyndt lag hvidløgsmayonnaise på Bruschetta .
- Rist skiver af champignon i hvidløgsolie og halvt smør.
- Top derefter med oliventapenade og de ristede svampe.
- Top med frisk timian
Bruschetta med Prosciutto di Parma og Chili pesto
- Smør et Bruschetta med cremet chilipesto.
- Top med lidt plukket parmaskinke og frisk basilikum.
Madtærte med kartoffel, rødløg og soltørrede tomater.
Her er et tip til, hvordan dine madtærter altid bliver sprøde og lækre. Det er både nemt og hurtigt med Favorita bagemix og du skal blot tage stilling til, hvilket fyld der…
Foccasia med flagesalt og løvstikke
Her har du opskriften på et skønt italiensk madbrød med sprød skorpe, store luftbobler og dejlig smag. Denne opskrift bruger ægte italiensk mel fra Caputo fra den eneste aktive kornmølle i Napoli.…
Bønner i karry med ris, mangochutney og avocado
Økologiske Bønner i Karry fra Økomama er en skøn hverdagsret til dig, der vil have et alternativ til kød og som gerne vil undgå højt forarbejede ingredienser. Bønner i Karry består af…