Sprøde og fingernemme Bruschetta

Sprøde og fingernemme Bruschetta

Bruschetta er perfekt til snack som en nem appetizer serveret med topping. Zelected Bruschetta med olivenolie er dobbeltbagt, hvilket betyder, at brødet er bagt, hvorefter det er skåret i skiver og bagt igen for at opnå ekstra sprødhed.

Det skal du bruge

Sådan gør du

Bruschetta med Chili Hummus og Semidried Cherrytomater

  • Smør Bruschetta med chili hummus.
  • Top med semidried cherrytomater.
  • Pynt med rucola.

Bruschetta med Chili Hummus

  • Smør et tyndt lag hvidløgsmayonnaise på Bruschetta .
  • Rist skiver af champignon i hvidløgsolie og halvt smør.
  • Top derefter med oliventapenade og de ristede svampe.
  • Top med frisk timian

Bruschetta med Prosciutto di Parma og Chili pesto

  • Smør et Bruschetta med cremet chilipesto.
  • Top med lidt plukket parmaskinke og frisk basilikum.
Se også
Djævleæg – Fyldte æg med fantasi

Djævleæg – Fyldte æg med fantasi

Djævleæg, (“Deviled eggs”) også kendt som fyldte æg eller dressed æg og er en simpel ret, der kræver meget lidt tilberedning. Djævleæg er hårdkogte æg, som er pillet, halveret på langs og…

Se denne opskrift

Focaccia med grillede oliven, soltørrede tomater og syltede rødløg

Focaccia med grillede oliven, soltørrede tomater og syltede rødløg

Her er opskriften på et klassisk focaccia­brød på baggrund af en lækker pinsadej som både er luftigt, har en blød krumme og en sprød skorpe. Focaccia­brødet er toppet med grillede oliven, soltørrede…

Se denne opskrift

Friterede Risottokugler med Torsk

Friterede Risottokugler med Torsk

Sprødstegte kugler af risotto er en anderledes og spændende måde at servere den klassiske italienske risret på. Her er der brugt torsk, men den kan sagtens udskiftes med andet fisk eller bacon.…

Se denne opskrift

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTil shop
      Calculate Shipping