Sprøde og fingernemme Bruschetta

Sprøde og fingernemme Bruschetta

Bruschetta er perfekt til snack som en nem appetizer serveret med topping. Zelected Bruschetta med olivenolie er dobbeltbagt, hvilket betyder, at brødet er bagt, hvorefter det er skåret i skiver og bagt igen for at opnå ekstra sprødhed.

Det skal du bruge

Sådan gør du

Bruschetta med Chili Hummus og Semidried Cherrytomater

  • Smør Bruschetta med chili hummus.
  • Top med semidried cherrytomater.
  • Pynt med rucola.

Bruschetta med Chili Hummus

  • Smør et tyndt lag hvidløgsmayonnaise på Bruschetta .
  • Rist skiver af champignon i hvidløgsolie og halvt smør.
  • Top derefter med oliventapenade og de ristede svampe.
  • Top med frisk timian

Bruschetta med Prosciutto di Parma og Chili pesto

  • Smør et Bruschetta med cremet chilipesto.
  • Top med lidt plukket parmaskinke og frisk basilikum.
Se også
Madtærte med kartoffel, rødløg og soltørrede tomater.

Madtærte med kartoffel, rødløg og soltørrede tomater.

Her er et tip til, hvordan dine madtærter altid bliver sprøde og lækre. Det er både nemt og hurtigt med Favorita bagemix og du skal blot tage stilling til, hvilket fyld der…

Se denne opskrift

Foccasia med flagesalt og løvstikke

Foccasia med flagesalt og løvstikke

Her har du opskriften på et skønt italiensk madbrød med sprød skorpe, store luftbobler og dejlig smag. Denne opskrift bruger ægte italiensk mel fra Caputo fra den eneste aktive kornmølle i Napoli.…

Se denne opskrift

Bønner i karry med ris, mango­chutney og avocado

Bønner i karry med ris, mango­chutney og avocado

Økologiske Bønner i Karry fra Økomama er en skøn hver­dagsret til dig, der vil have et alternativ til kød og som gerne vil undgå højt forarbejede ingredienser. Bønner i Karry består af…

Se denne opskrift

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTil shop
      Calculate Shipping