kr. 0,00

Sprøde og fingernemme Bruschetta
Bruschetta er perfekt til snack som en nem appetizer serveret med topping. Zelected Bruschetta med olivenolie er dobbeltbagt, hvilket betyder, at brødet er bagt, hvorefter det er skåret i skiver og bagt igen for at opnå ekstra sprødhed.
Det skal du bruge
- 1 pakke Zelected Bruschetta med olivenolie
- 1 glas Zelected Cremet Chili Pesto
- 1 glas Zelected Hvidløgs Mayo
- 1 glas Zelected Sort Oliventapenade
- 1 glas Zelected Chili Hummus
- 1 glas Zelected Semidried Cherrytomater
- 1 flaske Zelected Hvidløg/Persille Krydderolie
- lidt smør
- 70 g Prosciutto di Parma, Parmaskinke
- 1 bakke Champignon
- Frisk Rucola
- Frisk Basilikum
- Frisk Timian
Sådan gør du
Bruschetta med Chili Hummus og Semidried Cherrytomater
- Smør Bruschetta med chili hummus.
- Top med semidried cherrytomater.
- Pynt med rucola.
Bruschetta med Chili Hummus
- Smør et tyndt lag hvidløgsmayonnaise på Bruschetta .
- Rist skiver af champignon i hvidløgsolie og halvt smør.
- Top derefter med oliventapenade og de ristede svampe.
- Top med frisk timian
Bruschetta med Prosciutto di Parma og Chili pesto
- Smør et Bruschetta med cremet chilipesto.
- Top med lidt plukket parmaskinke og frisk basilikum.
Focaccia med grillede oliven, soltørrede tomater og syltede rødløg
Her er opskriften på et klassisk focacciabrød på baggrund af en lækker pinsadej som både er luftigt, har en blød krumme og en sprød skorpe. Focacciabrødet er toppet med grillede oliven, soltørrede…
Friterede Risottokugler med Torsk
Sprødstegte kugler af risotto er en anderledes og spændende måde at servere den klassiske italienske risret på. Her er der brugt torsk, men den kan sagtens udskiftes med andet fisk eller bacon.…
Festlige appetizere med sprøde butterdejsskaller
Butterdejskrustader med lækkert fyld den sprødeste forkælelse til dine gæster og er perfekt som appetizer eller som tilbehør til tapas. Bouchées er sprøde butterdejskrustader og en fransk delikatesse. Prøv at servere de…