kr. 0,00

Ciabatta toast med cremet pesto, sprød bacon og smilende æg
Bacon og æg er en klassisk kombination, der er perfekt til morgenmad eller brunch. Her er en simpel opskrift på ciabatta med cremet pesto, sprød bacon og smilende æg.
Det skal du bruge
- 1 Ciabatta brød
- 4 Mellemstore æg
- 1 pakke Bacon i skiver
- 1 glas Zelected Cremet Tomat Pesto
- 1 glas Zelected Cremet Basilikum Pesto
- Zelected Middelhavs Flagesalt
- Zelected Sort Peber Kværn
Sådan gør du
- Forvarm varmluftsovn til 175°C.
- Placer baconskiverne på på en bageplade med bagepapir, så de ikke rører hinanden.
- Bag skiverne i ca. 10 minutter.
- Læg de færdigstegte baconskiver på et stykke fedtsugende papir.
- Kog 1 dl vand i en gryde med et tætsiddende låg.
- Kog æggene i 7 minutter ved svag varme og under låg.
- Kom derefter æggene i koldt vand i 1 minut, for at stoppe kogningen.
- Skær brødet i skiver og rist dem på begge sider.
- Smør halvdelen af skiverne med henholdsvis Peberfrugt og Basillikun pesto.
- Top brødet med bacon og æg.
- Smag til med salt og peber
Velkomsthapsere med sprøde Crostini
Zelected Crostini kommer fra et lille italiensk bageri i landsbyen Dolcedo i det nordvestlige Ligurien. Crostini er dobbeltbagte, hvilket betyder, at brødet er bagt, hvorefter det er skåret i skiver og bagt…
Tortilla Wraps med grillede kødboller
Tortilla wraps er nem og lækker hverdagsmad. Og det kan laves i et utal af variationer. Prøv denne spicy version med chilikrydrede kødboller, avocado, grillede peberfrugter og Chipotle mayo.
Mini Pariserbøffer med løgchutney
En pariserbøf er en populær og elsket dansk smørrebrødsklassiker. Her serveret i miniformat, som fantastiske lækre mini pariserbøffer med friskrevet peberrod, løgchutney og hvidløgsmayonnaise. Perfekt som en lækker frokost, aftensmåltid eller som en…