kr. 0,00
Ciabatta toast med cremet pesto, sprød bacon og smilende æg
Bacon og æg er en klassisk kombination, der er perfekt til morgenmad eller brunch. Her er en simpel opskrift på ciabatta med cremet pesto, sprød bacon og smilende æg.
Det skal du bruge
- 1 Ciabatta brød
- 4 Mellemstore æg
- 1 pakke Bacon i skiver
- 1 glas Zelected Cremet Tomat Pesto
- 1 glas Zelected Cremet Basilikum Pesto
- Zelected Middelhavs Flagesalt
- Zelected Sort Peber Kværn
Sådan gør du
- Forvarm varmluftsovn til 175°C.
- Placer baconskiverne på på en bageplade med bagepapir, så de ikke rører hinanden.
- Bag skiverne i ca. 10 minutter.
- Læg de færdigstegte baconskiver på et stykke fedtsugende papir.
- Kog 1 dl vand i en gryde med et tætsiddende låg.
- Kog æggene i 7 minutter ved svag varme og under låg.
- Kom derefter æggene i koldt vand i 1 minut, for at stoppe kogningen.
- Skær brødet i skiver og rist dem på begge sider.
- Smør halvdelen af skiverne med henholdsvis Peberfrugt og Basillikun pesto.
- Top brødet med bacon og æg.
- Smag til med salt og peber
Se også
Madtærte med kartoffel, rødløg og soltørrede tomater.
Her er et tip til, hvordan dine madtærter altid bliver sprøde og lækre. Det er både nemt og hurtigt med Favorita bagemix og du skal blot tage stilling til, hvilket fyld der…
Cajun Buffalo Chicken Wings
I USA er Buffalo wings en utrolig populær klassiker. En saftig, krydret godbid perfekt som snack eller forret, især under sportsbegivenheder. Buffalo wings serveres varme og skylles bedst ned med et glas…
Røget kalkunsandwich med cheddarost og bacon
Denne klassiske kalkunsandwich er nem at lave og klar til at nyde på kun 5 minutter. En klassisk amerikanske snack der har det hele: Røget kalkunbryst, smagfuld cheddar, sprød bacon og frisk…