Ciabatta toast med cremet pesto, sprød bacon og smilende æg

Ciabatta toast med cremet pesto, sprød bacon og smilende æg

Bacon og æg er en klassisk kombination, der er perfekt til morgenmad eller brunch. Her er en simpel opskrift på ciabatta med cremet pesto, sprød bacon og smilende æg.

Det skal du bruge

Sådan gør du

  • Forvarm varmluftsovn til 175°C.
  • Placer baconskiverne på på en bageplade med bagepapir, så de ikke rører hinanden.
  • Bag skiverne i ca. 10 minutter.
  • Læg de færdigstegte baconskiver på et stykke fedtsugende papir.
  • Kog 1 dl vand i en gryde med et tætsiddende låg.
  • Kog æggene i 7 minutter ved svag varme og under låg.
  • Kom derefter æggene i koldt vand i 1 minut, for at stoppe kogningen.
  • Skær brødet i skiver og rist dem på begge sider.
  • Smør halvdelen af skiverne med henholdsvis Peberfrugt og Basillikun pesto.
  • Top brødet med bacon og æg.
  • Smag til med salt og peber
Se også
Velkomsthapsere med sprøde Crostini

Velkomsthapsere med sprøde Crostini

Zelected Crostini kommer fra et lille italiensk bageri i landsbyen Dolcedo i det nordvestlige Ligurien. Crostini er dobbelt­bagte, hvilket betyder, at brødet er bagt, hvorefter det er skåret i skiver og bagt…

Se denne opskrift

Tortilla Wraps med grillede kødboller

Tortilla Wraps med grillede kødboller

Tortilla wraps er nem og lækker hverdagsmad. Og det kan laves i et utal af variationer. Prøv denne spicy version med chilikrydrede kødboller, avocado, grillede peberfrugter og Chipotle mayo.

Se denne opskrift

Mini Pariserbøffer med løgchutney

Mini Pariserbøffer med løgchutney

En pariserbøf er en populær og elsket dansk smørrebrødsklassiker. Her serveret i miniformat, som fantastiske lækre mini pariserbøffer med friskrevet peberrod, løgchutney og hvidløgsmayonnaise. Perfekt som en lækker frokost, aftensmåltid eller som en…

Se denne opskrift

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTil shop
      Calculate Shipping