kr. 0,00

Pizza Toscana med lufttørret skinke, grillede artiskokker og kapers
Pizza Toscana er en superlækker klassisk italiensk inspireret pizza med lufttørret skinke, grillede artiskokker, kapers og Leccino oliven.
Leccino oliven er en lille, sprød og delikat oliven fra de solrige bakker i Toscana, som sammen med parmesan i gavmilde flager gør Pizza Toscana til en superlækker og autentisk pizzaoplevelse.
Det skal du bruge
- 1 portion pizzadej: Se hvordan du laver den perfekte tynde pizzabund eller den luftige pinsabund
- 1 glas Zelected Cremet Basilikum Pesto
- 250 g Mozzarella
- 1 glas kapers med stilk
- 1 glas Zelected Grillede Artiskokker
- 1 glas Zelected Økologiske Leccino Oliven
- 1 flaske Zelected Hvidløg/Persille Krydderolie
- 1 pakke lufttørret skinke
- Parmesan i flager
- Frisk Basilikum
- 1 pose Zelected Middelhavs Flagesalt
- Zelected Sort Peber Kværn
Sådan gør du
- Pizzadej: Se hvordan du laver den perfekte tynde pizzabund eller den luftige pinsabund
- Smør pizzabunden med et tyndt lag pesto.
- Pluk Mozzarella i små stykker og fordel osten ovenpå.
- Top med grillede artiskokker og drys med kapers og oliven.
- Dryp med lidt Hvidløg/Persille Krydderolie og drys med flagesalt og friskkværnet peber.
- Bag pizzaen nederst i ovnen i ca. 10 min. ved 275 °C traditionel over/under varme til osten er gylden og dejkanten er sprød.
- Læg derefter skiver af lufttørret skinke på sammen med parmesan i gavmilde flager.
- Drys med frisk basilikum og smag til med salt og peber.
Focaccia med grillede oliven, soltørrede tomater og syltede rødløg
Her er opskriften på et klassisk focacciabrød på baggrund af en lækker pinsadej som både er luftigt, har en blød krumme og en sprød skorpe. Focacciabrødet er toppet med grillede oliven, soltørrede…
Pinsa med svampe, salami og trøffelmayo
Pinsa med svampe, salami og trøffelmayo er en helt simpel ret som smager fuldstændig fantastisk. Pinsa er original romersk bagekunst og ligesom alt andet, der kendetegner det italienske køkken, er det enkelt,…
Pinsa bianca med kartoffel, rygeost og ristede løg
Pinsa med kartoffel og rygeost er en såkaldt hvid pinsa eller pinsa bianca, som det hedder på italiensk. Her er den traditionelle tomatsauce er skiftet ud med et lag af cremet rygeost…