kr. 0,00
Butter Chickpeas
Økologiske Butter Chickpeas fra Økomama er en skøn hverdagsret til dig, der vil have et alternativ til kød og som gerne vil undgå højt forarbejdede ingredienser. Butter Chickpeas er den vegetariske udgave af den klassiske indiske ret Butter Chicken. Butter Chickpeas består af forkogte økologiske kikærter og en krydderiblanding til en velsmagende og let krydret sauce. Her har du en opskrift på en nem og lækker økologisk vegetarret til to personer.
Det skal du bruge
- 1 dåse Økomama Butter Chickpeas
- 2 dl basmati ris
- 1 håndfuld friske cherrytomater
- 1 lime
- Frisk timian
- Fladbrød eller naanbrød
Sådan gør du
- Kog Basmati risene efter anvisningen på posen.
- Hæld dåsens indhold af Økomama Butter Chickpeas i en kasserolle.
- Tilsæt krydderiblandingen og rør rundt.
- Lad retten simre 10 minutter ved middelsvag varme.
- Anret Butter Chickpeas i to skåle sammen med ris, halve cherrytomater og limeskiver.
- Top retten med frisk timian.
Chickpea Masala
Økologisk Chickpea Masala fra Økomama er en skøn hverdagsret til dig, der vil have et alternativ til kød og som gerne vil undgå højt forarbejdede ingredienser. Chickpea Masala er den vegetariske udgave…
Røget kalkunsandwich med cheddarost og bacon
Denne klassiske kalkunsandwich er nem at lave og klar til at nyde på kun 5 minutter. En klassisk amerikanske snack der har det hele: Røget kalkunbryst, smagfuld cheddar, sprød bacon og frisk…
Buffalo Chicken Nachos
Det bliver ikke nemmere end denne kylling nachos-opskrift. Det tager kun 15 minutter, så er Buffalo Chicken Nachos klar til servering. Alt hvad du behøver for at lave disse lækre Chicken nachos…