Chickpea Masala

Chickpea Masala

Økologisk Chickpea Masala fra Økomama er en skøn hver­dagsret til dig, der vil have et alternativ til kød og som gerne vil undgå højt for­arbejdede ingredienser. Chickpea Masala er den vegetariske udgave af den klassiske indiske ret Chicken Masala.
Chickpea Masala består af forkogte økologiske kikærter og en Masala krydderi­blanding til en vel­smagende og let krydret sauce. Her har du en opskrift på en nem og lækker økologisk vegetarret til to personer.

Det skal du bruge

Sådan gør du

  • Hæld dåsens indhold af Økomama Chickpea Masala i en kasserolle.
  • Tilsæt krydderiblandingen og rør rundt.
  • Lad retten simre 10 minutter ved middelsvag varme.
  • Anret Chickpea Masala i to skåle sammen med skiver af mango og fladbrød eller naanbrød
  • Top retten med creme fraiche og fint snittede forårsløg
Se også
Focaccia med grillede oliven, soltørrede tomater og syltede rødløg

Focaccia med grillede oliven, soltørrede tomater og syltede rødløg

Her er opskriften på et klassisk focaccia­brød på baggrund af en lækker pinsadej som både er luftigt, har en blød krumme og en sprød skorpe. Focaccia­brødet er toppet med grillede oliven, soltørrede…

Se denne opskrift

Creamed corn – Flødestuvede majs

Creamed corn – Flødestuvede majs

Creamed corn er fløde­stuvede majs. Fløde­stuvede majs er den perfekte kombination af sødme fra de supersøde majs med en silkeblød creamet sauce af fløde, smør, fløde og parmesan. Det er en populær…

Se denne opskrift

Elote salat – Mexikanske gademajs

Elote salat – Mexikanske gademajs

Elotes eller mexicansk gademajs, er en populær “antojito – lille lækkerbisken”, som du kan finde som street food over hele Mexico og USA. Denne ret kan variere, og den klassiske opskrift på…

Se denne opskrift

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTil shop
      Calculate Shipping