kr. 0,00

Chickpea Masala
Økologisk Chickpea Masala fra Økomama er en skøn hverdagsret til dig, der vil have et alternativ til kød og som gerne vil undgå højt forarbejdede ingredienser. Chickpea Masala er den vegetariske udgave af den klassiske indiske ret Chicken Masala.
Chickpea Masala består af forkogte økologiske kikærter og en Masala krydderiblanding til en velsmagende og let krydret sauce. Her har du en opskrift på en nem og lækker økologisk vegetarret til to personer.
Det skal du bruge
- 1 dåse Økomama Chickpea Masala
- 1 glas Zelected Syltede rødløg
- 1 dl Creme Fraiche
- 1 frisk mango
- Forårsløg
- Fladbrød eller naanbrød
Sådan gør du
- Hæld dåsens indhold af Økomama Chickpea Masala i en kasserolle.
- Tilsæt krydderiblandingen og rør rundt.
- Lad retten simre 10 minutter ved middelsvag varme.
- Anret Chickpea Masala i to skåle sammen med skiver af mango og fladbrød eller naanbrød
- Top retten med creme fraiche og fint snittede forårsløg
Focaccia med grillede oliven, soltørrede tomater og syltede rødløg
Her er opskriften på et klassisk focacciabrød på baggrund af en lækker pinsadej som både er luftigt, har en blød krumme og en sprød skorpe. Focacciabrødet er toppet med grillede oliven, soltørrede…
Creamed corn – Flødestuvede majs
Creamed corn er flødestuvede majs. Flødestuvede majs er den perfekte kombination af sødme fra de supersøde majs med en silkeblød creamet sauce af fløde, smør, fløde og parmesan. Det er en populær…
Elote salat – Mexikanske gademajs
Elotes eller mexicansk gademajs, er en populær “antojito – lille lækkerbisken”, som du kan finde som street food over hele Mexico og USA. Denne ret kan variere, og den klassiske opskrift på…