kr. 0,00
Chickpea Masala
Økologisk Chickpea Masala fra Økomama er en skøn hverdagsret til dig, der vil have et alternativ til kød og som gerne vil undgå højt forarbejdede ingredienser. Chickpea Masala er den vegetariske udgave af den klassiske indiske ret Chicken Masala.
Chickpea Masala består af forkogte økologiske kikærter og en Masala krydderiblanding til en velsmagende og let krydret sauce. Her har du en opskrift på en nem og lækker økologisk vegetarret til to personer.
Det skal du bruge
- 1 dåse Økomama Chickpea Masala
- 1 glas Zelected Syltede rødløg
- 1 dl Creme Fraiche
- 1 frisk mango
- Forårsløg
- Fladbrød eller naanbrød
Sådan gør du
- Hæld dåsens indhold af Økomama Chickpea Masala i en kasserolle.
- Tilsæt krydderiblandingen og rør rundt.
- Lad retten simre 10 minutter ved middelsvag varme.
- Anret Chickpea Masala i to skåle sammen med skiver af mango og fladbrød eller naanbrød
- Top retten med creme fraiche og fint snittede forårsløg
Tortilla Wraps med grillede kødboller
Tortilla wraps er nem og lækker hverdagsmad. Og det kan laves i et utal af variationer. Prøv denne spicy version med chilikrydrede kødboller, avocado, grillede peberfrugter og Chipotle mayo.
Cajun Buffalo Chicken Wings
I USA er Buffalo wings en utrolig populær klassiker. En saftig, krydret godbid perfekt som snack eller forret, især under sportsbegivenheder. Buffalo wings serveres varme og skylles bedst ned med et glas…
Awesome Avocado Toast
Dejlig avocado toast med tomatsalsa, avocadocreme, spejlæg og Cholula sauce på toppen. En nem og hurtig toast der smager forrygende. Avocadotoasten kan spises på alle tidspunkter af døgnet, men er især lækker…