kr. 0,00
Chokoladekage med blåbær og brombær
Denne chokoladekage er perfekt som dessert, når du har gæster eller til lidt ekstraordinær aftenhygge. Server eventuelt kagen med en kugle vaniljeflødeis og appelsinsalat, der giver et syrligt modspil til den søde chokoladekage. God appetit.
Det skal du bruge
- 1 pakke Favorita Ckokoladekage Bagemix
- 2 æg
- 1 dl Zelected Vindruekerneolie
- ½ dl vand.
- 1 pakke Favorita Chokolade Topping
- 2½ dl mælk
- Blåbær og brombær
- Blokchokolade
- Evt. vanilleflødeis og appelsinsalat
Sådan gør du
- Hæld posens indhold i en skål.
- Tilsæt 2 æg, 1 dl vegetabilsk olie og ½ dl vand.
- Rør i dejen til den er ensartet.
- Kom dejen i en smurt form fx en springform på ca. 20 cm i diameter.
- Bag kagen i en forvarmet varmluftsovn ved 160°C i 30-35 minutter.
- Den færdigbagte kage køles helt af, inden den evt. dekoreres.
- Bland toppingmix med 2½ dl mælk.
- Rør blandingen ved høj hastighed i ca. 3 min til den er ensartet.
- Stil toppingen i køleskab indtil kagen er kølet af og skal dekoreres.
- Smør kagen med topping i et ensartet lag.
- Skær fine spån af blokchokoladen med en skrællekniv eller tyndskræller.
- Dekorer kagen med chololadespån, friske blåbær og brombær.
- Server eventuelt kagen med en kugle vaniljeflødeis og appelsinsalat.
Madtærte med kartoffel, rødløg og soltørrede tomater.
Her er et tip til, hvordan dine madtærter altid bliver sprøde og lækre. Det er både nemt og hurtigt med Favorita bagemix og du skal blot tage stilling til, hvilket fyld der…
Foccasia med flagesalt og løvstikke
Her har du opskriften på et skønt italiensk madbrød med sprød skorpe, store luftbobler og dejlig smag. Denne opskrift bruger ægte italiensk mel fra Caputo fra den eneste aktive kornmølle i Napoli.…
Siciliansk citronkage med appelsin
Prøv denne superlækre sicilianske citronkage med noter af både citron og appelsin. Original italiensk opskrift fra Molino Caputo. I kagen anvendes Caputo Pasticceria som er italiensk specialmel skabt til kager og bagværk.…