Madtærte med kartoffel, rødløg og soltørrede tomater.

Madtærte med kartoffel, rødløg og soltørrede tomater.

Her er et tip til, hvordan dine madtærter altid bliver sprøde og lækre. Det er både nemt og hurtigt med Favorita bagemix og du skal blot tage stilling til, hvilket fyld der skal i tærten.

Det skal du bruge

Sådan gør du

  • Hæld bagemix i en skål.
  • Tilsæt 100 g blødt smør eller margarine, rør sammen.
  • Ælt til dejen er jævn og ensartet på røremaskine med dejkrog eller i hånden.
    Tilsæt 2 spsk. vand og klem hurtigt dejen sammen til en kugle. /li>
  • Dæk dejen til og sæt den på køl 20 minutter.
  • Smør en tærteform på ca. 25 cm i diameter. /li>
  • Rul dejen ud på et stykke bagepapir.
  • Vend tærteformen på hovedet og læg den ovenpå tærtedejen.
  • Vend herefter formen rundt, således at dejen vendes ned i formen.
  • Pres dejen godt ud i kanterne og ret toppen pænt til.
  • Prik huller i bunden med en gaffel.
  • Snit løget på langs og skær kartoflerne i skiver.
  • Pluk mozarella og fordel det på tærten, sammen med løg, kartoffel og tomat.
  • Krydr med salt og peber.
  • Pisk 3 æg sammen med 2 dl fløde el. mælk.
  • Hæld æggemassen i formen og bag tærten i en forvarmet varmluftsovn ved 180°C i 25-35 minutter.
  • Lad tærten køle lidt af.
  • Top med frisk rucola inden servering.
Se også
Velkomsthapsere med sprøde Crostini

Velkomsthapsere med sprøde Crostini

Zelected Crostini kommer fra et lille italiensk bageri i landsbyen Dolcedo i det nordvestlige Ligurien. Crostini er dobbelt­bagte, hvilket betyder, at brødet er bagt, hvorefter det er skåret i skiver og bagt…

Se denne opskrift

Tortilla Wraps med grillede kødboller

Tortilla Wraps med grillede kødboller

Tortilla wraps er nem og lækker hverdagsmad. Og det kan laves i et utal af variationer. Prøv denne spicy version med chilikrydrede kødboller, avocado, grillede peberfrugter og Chipotle mayo.

Se denne opskrift

Mini Pariserbøffer med løgchutney

Mini Pariserbøffer med løgchutney

En pariserbøf er en populær og elsket dansk smørrebrødsklassiker. Her serveret i miniformat, som fantastiske lækre mini pariserbøffer med friskrevet peberrod, løgchutney og hvidløgsmayonnaise. Perfekt som en lækker frokost, aftensmåltid eller som en…

Se denne opskrift

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTil shop
      Calculate Shipping