Caputo lyndej til pizzabund

Caputo lyndej til pizzabund

Her er en opskrift på en hurtig dej til 4 pizzabunde, som du kan have klar til at sætte i ovnen efter blot 2 timer.
Har du lidt ekstra tid, så kan du med fordel lade den hæve i køleskabet i et par timer.

Sådan gør du

  • Opløs gær i vandet og tilsæt olivenolie.
  • Tilsæt halvdelen af melet og rør det ud i vandet, tilsæt salt og resten af melet.
  • Ælt dejen meget grundigt, på en røremaskine i ca. 10-12 minutter på lav/medium hastighed (indtil dejen slipper kanterne og kryber sig om dejkrogen).
  • Hvis dejen æltes i hånden, tager det 10-15 minutter og gode armkræfter.
  • Har du tid, så lad den hæve i køleskabet i et par timer.
  • Hvis det skal gå hurtigt, kan du stille dejen på køkkenbordet i en time med et viskestykke over sig.
  • Del dejen i 4 og rul dem til 4 kugler.
  • Form efterfølgende dejen til tynde bunde.
  • Tilsæt fyld og bag dem i en forvarmet ovn på 250°C i 10-12 minutter.

Hvis der skal nørdes helt i bund med italienske opskrifter kan du finde inspiration på denne side med tips fra italienske mestre.

Se også
Caputo pizzadej med koldhævet fordej

Caputo pizzadej med koldhævet fordej

Hvis man bruger det rigtige pizzamel er det relativt nemt at lave en god pizzadej, men hvis du har tålmodighed og giver både dig og dejen tid, så bliver den faktisk endnu…

Se denne opskrift

Caputo morgen til aften pizzadej

Caputo morgen til aften pizzadej

Her er en nem opskrift på 4 sprøde, lækre pizzabunde, som du kan forberede om morgenen og bage om aftenen.    

Se denne opskrift

Caputo Pinsa pizzabund

Caputo Pinsa pizzabund

Pinsa er en luftig pizzabund og er forfaderen til pizza, som vi kender den i dag. Pinsa er original romersk bagekunst hvor man bager med en blanding af rismel og hvedemel, der…

Se denne opskrift

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTil shop
      Calculate Shipping