kr. 0,00
Caputo lyndej til pizzabund
Her er en opskrift på en hurtig dej til 4 pizzabunde, som du kan have klar til at sætte i ovnen efter blot 2 timer.
Har du lidt ekstra tid, så kan du med fordel lade den hæve i køleskabet i et par timer.
Det skal du bruge
- 900 g Caputo Nuvola mel
- 7 dl lunken vand
- 13 g Caputo Lievito tørgær
- 4 spsk Zelected Ekstra Jomfru Olivenolie
- 2 tsk Zelected Fint Middelhavssalt
Sådan gør du
- Opløs gær i vandet og tilsæt olivenolie.
- Tilsæt halvdelen af melet og rør det ud i vandet, tilsæt salt og resten af melet.
- Ælt dejen meget grundigt, på en røremaskine i ca. 10-12 minutter på lav/medium hastighed (indtil dejen slipper kanterne og kryber sig om dejkrogen).
- Hvis dejen æltes i hånden, tager det 10-15 minutter og gode armkræfter.
- Har du tid, så lad den hæve i køleskabet i et par timer.
- Hvis det skal gå hurtigt, kan du stille dejen på køkkenbordet i en time med et viskestykke over sig.
- Del dejen i 4 og rul dem til 4 kugler.
- Form efterfølgende dejen til tynde bunde.
- Tilsæt fyld og bag dem i en forvarmet ovn på 250°C i 10-12 minutter.
Hvis der skal nørdes helt i bund med italienske opskrifter kan du finde inspiration på denne side med tips fra italienske mestre.
Caputo pizzadej med koldhævet fordej
Hvis man bruger det rigtige pizzamel er det relativt nemt at lave en god pizzadej, men hvis du har tålmodighed og giver både dig og dejen tid, så bliver den faktisk endnu…
Caputo morgen til aften pizzadej
Her er en nem opskrift på 4 sprøde, lækre pizzabunde, som du kan forberede om morgenen og bage om aftenen.
Caputo Pinsa pizzabund
Pinsa er en luftig pizzabund og er forfaderen til pizza, som vi kender den i dag. Pinsa er original romersk bagekunst hvor man bager med en blanding af rismel og hvedemel, der…