kr. 0,00
Grillet flanksteak med Hickory BBQ sauce og løgchutney
Flanksteak er meget velegnet til grill og den skal kun have ganske kort til over gløderne, da udskæringen er ret tynd. I denne opskrift marineres steaken i Hickory BBQ sauce inden den grilles og serveres med grove fritter, salat, løgchutney og soltørrede tomater.
Det skal du bruge
- 1 kg Flankesteak
- 1 flaske Zelected Hickory BBQ Sauce
- 1 glas Zelected Løg Chutney
- 1 glas Zelected Soltørrede Tomater
- Zelected Middelhavs Salt Kværn
- Zelected Sort Peber Kværn
- Grove Fritter
- Blandet grøn salat
Sådan gør du
- Tag flanksteaken ud af køleskab 30 minutter før den skal grilles.
- Pensl kødet med Hickory BBQ sauce og lad det marinere i 30 minutter.
- Sørg for fuld varme på grillen.
- Grill steaken i 5 minutter på hver side.
- Brug stegetermometer så du har styr på kernetemperatur. (55°C for medium).
- Hvis det skal være gennemstegt, så giv det 6-7 minutter på hver side i stedet.
- Lad derefter kødet trække i 15 minutter.
- Skær flanksteaken ud i skiver på tværs af kødfibrene.
- Drys med lidt salt og peber.
- Server flanksteaken med salat, løgchutney og soltørrede tomater.
Cajun Buffalo Chicken Wings
I USA er Buffalo wings en utrolig populær klassiker. En saftig, krydret godbid perfekt som snack eller forret, især under sportsbegivenheder. Buffalo wings serveres varme og skylles bedst ned med et glas…
Grillede Hotdogs med bløde øl-sauterede senneps-løg
Ristede hot dogs toppet med øl og sennep sauterede løg er et sikkert amerikansk hit. De søde sauterede løg i den syrlige smør-ølsauce med en god dosis French’s® Classic Yellow Mustard, giver…
Tortilla Wraps med grillede kødboller
Tortilla wraps er nem og lækker hverdagsmad. Og det kan laves i et utal af variationer. Prøv denne spicy version med chilikrydrede kødboller, avocado, grillede peberfrugter og Chipotle mayo.