Cajun Buffalo Chicken Wings

Cajun Buffalo Chicken Wings

I USA er Buffalo wings en utrolig populær klas­siker. En saftig, krydret godbid perfekt som snack eller forret, især under sports­begiven­heder. Buffalo wings serveres varme og skylles bedst ned med et glas iskold øl.

Det skal du bruge

Sådan gør du

  • Kom kylling­vingerne i et ovnfast fad, beklædt med bagepapir.
  • Bag vingerne ved 230°C på nederste ovnrille i 30-40 minutter, til de er gyldne og sprøde.
  • Krydr med salt og peber.
  • Vend gerne vingerne mindst én gang i løbet af tilbered­nings­tiden.
  • Bland Frank’s RedHot® Buffalo Wings Sauce, ketchup og krydderi­blandingen sammen.
  • Vend de tilberedte vinger godt rundt i saucen.
  • Servér straks!

Velbekomme

Har du svært ved at finde cajun krydderi kan “Allround krydderi-mix” også bruges.

Se også
Velkomsthapsere med sprøde Crostini

Velkomsthapsere med sprøde Crostini

Zelected Crostini kommer fra et lille italiensk bageri i landsbyen Dolcedo i det nordvestlige Ligurien. Crostini er dobbelt­bagte, hvilket betyder, at brødet er bagt, hvorefter det er skåret i skiver og bagt…

Se denne opskrift

Tortilla Wraps med grillede kødboller

Tortilla Wraps med grillede kødboller

Tortilla wraps er nem og lækker hverdagsmad. Og det kan laves i et utal af variationer. Prøv denne spicy version med chilikrydrede kødboller, avocado, grillede peberfrugter og Chipotle mayo.

Se denne opskrift

Mini Pariserbøffer med løgchutney

Mini Pariserbøffer med løgchutney

En pariserbøf er en populær og elsket dansk smørrebrødsklassiker. Her serveret i miniformat, som fantastiske lækre mini pariserbøffer med friskrevet peberrod, løgchutney og hvidløgsmayonnaise. Perfekt som en lækker frokost, aftensmåltid eller som en…

Se denne opskrift

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTil shop
      Calculate Shipping