kr. 0,00
Grillet quesadilla med kylling, tomatchutney og cheddar
Quesadilla er en mexicansk ret lavet af stortillas, typisk med kød eller grøntsager og ost. Direkte oversat betyder quesadilla “en lille oste-ting”. Osten er det, der får tortillapandekagen til at hænge sammen, når den kommer på grillen og smelter. Quesadilla kan laves på flere måder, enten som en rulle, som en flad pakke, eller som en slags mexicansk toast der skæres i trekanter. Og fyldet kan varieres til det uendelige.
Her er en nem opskrift, hvor tortillas foldes sammen om lækkert fyld, bestående af kylling og tomatchutney og rigeligt med cheddar.
Det skal du bruge
- 4 Tortillas (Mexicanske pandekager)
- 2 store Kyllingebryster
- Zelected Ekstra Jomfru Olivenolie
- 1 glas Zelected Tomat Chutney
- 160 g cheddar
- 2 Majskolber
- 1 glas Zelected Syltede Rødløg
- 1 glas Zelected Chipotle Mayo
- Zelected Middelhavs Salt Kværn
- Zelected Sort Peber Kværn
Sådan gør du
- Kog majskolberne i letsaltet vand, i 8 minutter, så de stadig er sprøde.
- Grill majskolberne i 20 minutter. Vend dem cirka 3-5 gange undervejs.
- Pensel kyllingebrysterne med olie.
- Krydr dem med salt og peber.
- Grill kyllingebrysterne over direkte varme til kødet får grillstriber.
- Grill dem derefter færdigt ved indirekte varme til en kernetemperatur på 75°C .
- Pluk det grillede kyllingekød og vend kødet i tomatchutney.
- Kom revet cheddarost en tortilla-pandekage.
- Top med plukket kyllingekød.
- Luk siderne ind over midten på hver tortilla og pres dem let flade.
- Hæft med en træ-stik.
- Grill quesadilla på begge sider over direkte varme.
- Server med grillede majskolber, syltede rødløg og chipotle mayonnaise.
Tortilla Wraps med grillede kødboller
Tortilla wraps er nem og lækker hverdagsmad. Og det kan laves i et utal af variationer. Prøv denne spicy version med chilikrydrede kødboller, avocado, grillede peberfrugter og Chipotle mayo.
Grillede Hotdogs med bløde øl-sauterede senneps-løg
Ristede hot dogs toppet med øl og sennep sauterede løg er et sikkert amerikansk hit. De søde sauterede løg i den syrlige smør-ølsauce med en god dosis French’s® Classic Yellow Mustard, giver…
Ribeye steak med grillede grøntsager
Der er så meget man kan grille, men en lækker bøf og grillede saftige grøntsager, serveret med løg chutney og kold barbecuedressing er grillmad, når det er bedst. En grillet ribeye med…