kr. 0,00
Mini Pariserbøffer med løgchutney
En pariserbøf er en populær og elsket dansk smørrebrødsklassiker. Her serveret i miniformat, som fantastiske lækre mini pariserbøffer med friskrevet peberrod, løgchutney og hvidløgsmayonnaise. Perfekt som en lækker frokost, aftensmåltid eller som en del af et brunch- eller tapasbord, eller ganske enkelt som en lille appetizer.
Det skal du bruge
- Toastbrød
- Hakket oksekød
- 1 glas Zelected Hvidløgsmayonnaise
- 1 glas Zelected Løgchutney
- Smør
- Revet peberrod
- Zelected Middelhavs Flagesalt
- Zelected Sort Peber Kværn
- Vagtelæg eller små hønseæg
- Syltede rødbeder i fine tern
- Saltede kapers
Sådan gør du
- Udstik toastbrød med en udstikker eller glas.
- Steg det gyldent på pande med smør.
- Form små bøffer af kødet i ca. 1 cm tykkelse og samme diameter som toastbrødet.
- Steg dem 4-5 minutter på hver side til den når en kernetemperatur på 70°C.
- Krydder bøfferne med salt og peber og lad dem hvile 3-4 minutter.
- Smør det ristede brød med hvidløgsmayonnaise og læg bøfferne ovenpå.
- Top med løg chutney og revet peberrod.
- Serveres sammen med smilende vagtelæg eller pocherede små hønseæg
- Server evt. syltede rødbeder i fine tern og kapers som tilbehør.
Madtærte med kartoffel, rødløg og soltørrede tomater.
Her er et tip til, hvordan dine madtærter altid bliver sprøde og lækre. Det er både nemt og hurtigt med Favorita bagemix og du skal blot tage stilling til, hvilket fyld der…
Tortilla Wraps med grillede kødboller
Tortilla wraps er nem og lækker hverdagsmad. Og det kan laves i et utal af variationer. Prøv denne spicy version med chilikrydrede kødboller, avocado, grillede peberfrugter og Chipotle mayo.
Røget kalkunsandwich med cheddarost og bacon
Denne klassiske kalkunsandwich er nem at lave og klar til at nyde på kun 5 minutter. En klassisk amerikanske snack der har det hele: Røget kalkunbryst, smagfuld cheddar, sprød bacon og frisk…