Pizza med chorizo og chili

Pizza med chorizo og chili

Det kan godt være lidt af en udfordring at lave en rigtig lækker, italiensk-inspireret pizza, med den rette sprødhed og smag. Men hvis du bruger den ekstra tid og kærlighed det tager at lave dejen helt fra grunden, bliver smagsoplevelsen også meget større. Prøv denne pizza med chorizo og chili, hvis du kan lide en pizza der “bider lidt”.

Det skal du bruge

Sådan gør du

  • Pizzadej: Se hvordan du laver den perfekte tynde pizzabund eller den luftige pinsabund
  • Rul dejen ud til en rund pizza på et bord drysset med Durum Semola og læg den på et stykke bagepapir.
  • Smør dejen med pesto i et jævnt lag og læg mozzarella i skiver oven på.
  • Top bundene med chorizo-pølse, soltørrede tomater samt grillede peberfrugter.
  • Bag pizzaen nederst i ovnen i ca. 6-7 min. ved 275 °C ­traditionel over/under varme til osten er gylden og dejkanten er sprød.
Se også
Caputo Pinsa pizzabund

Caputo Pinsa pizzabund

Pinsa er en luftig pizzabund og er forfaderen til pizza, som vi kender den i dag. Pinsa er original romersk bagekunst hvor man bager med en blanding af rismel og hvedemel, der…

Se denne opskrift

Caputo pizzadej med koldhævet fordej

Caputo pizzadej med koldhævet fordej

Hvis man bruger det rigtige pizzamel er det relativt nemt at lave en god pizzadej, men hvis du har tålmodighed og giver både dig og dejen tid, så bliver den faktisk endnu…

Se denne opskrift

Caputo lyndej til pizzabund

Caputo lyndej til pizzabund

Her er en opskrift på en hurtig dej til 4 pizzabunde, som du kan have klar til at sætte i ovnen efter blot 2 timer. Har du lidt ekstra tid, så kan…

Se denne opskrift

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTil shop
      Calculate Shipping