kr. 0,00
Pizza med chorizo og chili
Det kan godt være lidt af en udfordring at lave en rigtig lækker, italiensk-inspireret pizza, med den rette sprødhed og smag. Men hvis du bruger den ekstra tid og kærlighed det tager at lave dejen helt fra grunden, bliver smagsoplevelsen også meget større. Prøv denne pizza med chorizo og chili, hvis du kan lide en pizza der “bider lidt”.
Det skal du bruge
- Ingredienser til pizzadej. Se opskrift på dej til en tynd sprød bund eller den luftige deep pan pizzabund.
- 1 glas Zelected Chili/Hvidløg Pesto
- 1 glas Zelected Soltørrede Tomater i strimler
- 1 glas Zelected Grillede Peberfrugter
- 250 g frisk mozzarella
- 24 skiver chorizo-pølse
Sådan gør du
- Pizzadej: Se hvordan du laver den perfekte tynde pizzabund eller den luftige pinsabund
- Rul dejen ud til en rund pizza på et bord drysset med Durum Semola og læg den på et stykke bagepapir.
- Smør dejen med pesto i et jævnt lag og læg mozzarella i skiver oven på.
- Top bundene med chorizo-pølse, soltørrede tomater samt grillede peberfrugter.
- Bag pizzaen nederst i ovnen i ca. 6-7 min. ved 275 °C traditionel over/under varme til osten er gylden og dejkanten er sprød.
Caputo Pinsa pizzabund
Pinsa er en luftig pizzabund og er forfaderen til pizza, som vi kender den i dag. Pinsa er original romersk bagekunst hvor man bager med en blanding af rismel og hvedemel, der…
Caputo pizzadej med koldhævet fordej
Hvis man bruger det rigtige pizzamel er det relativt nemt at lave en god pizzadej, men hvis du har tålmodighed og giver både dig og dejen tid, så bliver den faktisk endnu…
Caputo lyndej til pizzabund
Her er en opskrift på en hurtig dej til 4 pizzabunde, som du kan have klar til at sætte i ovnen efter blot 2 timer. Har du lidt ekstra tid, så kan…