kr. 0,00
Pizza med Pancetta og Gorgonzola
Prøv denne autentiske smagsoplevelse fra Italien. Pizza med pancetta og gorgonzola er en sand vinder. Den har en sprød bund og er en smagskombination ud over det sædvanlige. Pizzaen er også ualmindelig smuk at servere. Nyd den cremede gorgonzola, de italienske panchetta, de ristede champignon, grillede artiskokker og semidried tomater.
Det skal du bruge
- 1 portion pizzadej: Se hvordan du laver den perfekte tynde pizzabund eller den luftige pinsabund
- 250 g Mozzarella
- 150 g Gorgonzola
- 70 g Pancetta
- 1 glas Zelected Grillede Artiskokker
- 1 glas Zelected Semidried Cherrytomater
- 1 flaske Zelected Hvidløg/Persille Krydderolie
- 1 bakke champignon
- Zelected Middelhavs Flagesalt
- Zelected Sort Peber Kværn
Sådan gør du
- Pizzadej: Se hvordan du laver den perfekte tynde pizzabund eller den luftige pinsabund
- Pluk Mozzarella og Gorgonzola i små stykker og fordel osten på bunden.
- Fordel Pancetta, de grillede artiskokker og semidried cherrytomater ovenpå.
- Rist champignon i hvidløgsolie og fordel dem ligeledes ovenpå.
- Bag pizzaen nederst i ovnen i ca. 6-7 min. ved 275 °C traditionel over/under varme til osten er gylden og dejkanten er sprød.
- Smag til med salt og peber.
Caputo pizzadej med koldhævet fordej
Hvis man bruger det rigtige pizzamel er det relativt nemt at lave en god pizzadej, men hvis du har tålmodighed og giver både dig og dejen tid, så bliver den faktisk endnu…
Caputo lyndej til pizzabund
Her er en opskrift på en hurtig dej til 4 pizzabunde, som du kan have klar til at sætte i ovnen efter blot 2 timer. Har du lidt ekstra tid, så kan…
Caputo morgen til aften pizzadej
Her er en nem opskrift på 4 sprøde, lækre pizzabunde, som du kan forberede om morgenen og bage om aftenen.