Pizza Toscana med lufttørret skinke, grillede artiskokker og kapers

Pizza Toscana med lufttørret skinke, grillede artiskokker og kapers

Pizza Toscana er en superlækker klassisk italiensk inspireret pizza med lufttørret skinke, grillede artiskokker, kapers og Leccino oliven.
Leccino oliven er en lille, sprød og delikat oliven fra de solrige bakker i Toscana, som sammen med parmesan i gavmilde flager gør Pizza Toscana til en superlækker og autentisk pizzaoplevelse.

Det skal du bruge

Sådan gør du

  • Pizzadej: Se hvordan du laver den perfekte tynde pizzabund eller den luftige pinsabund
  • Smør pizzabunden med et tyndt lag pesto.
  • Pluk Mozzarella i små stykker og fordel osten ovenpå.
  • Top med grillede artiskokker og drys med kapers og oliven.
  • Dryp med lidt Hvidløg/Persille Krydderolie og drys med flagesalt og friskkværnet peber.
  • Bag pizzaen nederst i ovnen i ca. 10 min. ved 275 °C ­traditionel over/under varme til osten er gylden og dejkanten er sprød.
  • Læg derefter skiver af lufttørret skinke på sammen med parmesan i gavmilde flager.
  • Drys med frisk basilikum og smag til med salt og peber.
Se også
Caputo pizzadej med koldhævet fordej

Caputo pizzadej med koldhævet fordej

Hvis man bruger det rigtige pizzamel er det relativt nemt at lave en god pizzadej, men hvis du har tålmodighed og giver både dig og dejen tid, så bliver den faktisk endnu…

Se denne opskrift

Caputo morgen til aften pizzadej

Caputo morgen til aften pizzadej

Her er en nem opskrift på 4 sprøde, lækre pizzabunde, som du kan forberede om morgenen og bage om aftenen.    

Se denne opskrift

Caputo lyndej til pizzabund

Caputo lyndej til pizzabund

Her er en opskrift på en hurtig dej til 4 pizzabunde, som du kan have klar til at sætte i ovnen efter blot 2 timer. Har du lidt ekstra tid, så kan…

Se denne opskrift

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTil shop
      Calculate Shipping