Pizza Tricolore med grillede artiskokker, cherrytomater og basilikum

Pizza Tricolore med grillede artiskokker, cherrytomater og basilikum

Pizza Tricolore – En lækker pizza med sprød bund og lækkert fyld i de italienske farver: Artiskokker, cherrytomater og frisk basilikum.

Det skal du bruge

Sådan gør du

  • Pizzadej: Se hvordan du laver den perfekte tynde pizzabund eller den luftige pinsabund
  • Smør pizzasaucen ud i et tyndt lag på pizzabunden.
  • Pluk Mozzarella i små stykker og fordel osten ovenpå.
  • Top med grillede artiskokker, halverede cherrytomater og Kalamata oliven
  • Dryp med lidt Hvidløg/Persille Krydderolie og drys med flagesalt og friskkværnet peber.
  • Bag pizzaen nederst i ovnen i ca. 10 min. ved 275 °C ­traditionel over/under varme til osten er gylden og dejkanten er sprød.
  • Server sprød italiensk pizza med friske basilikum blade.
Se også
Caputo Pinsa pizzabund

Caputo Pinsa pizzabund

Pinsa er en luftig pizzabund og er forfaderen til pizza, som vi kender den i dag. Pinsa er original romersk bagekunst hvor man bager med en blanding af rismel og hvedemel, der…

Se denne opskrift

Caputo morgen til aften pizzadej

Caputo morgen til aften pizzadej

Her er en nem opskrift på 4 sprøde, lækre pizzabunde, som du kan forberede om morgenen og bage om aftenen.    

Se denne opskrift

Caputo pizzadej med koldhævet fordej

Caputo pizzadej med koldhævet fordej

Hvis man bruger det rigtige pizzamel er det relativt nemt at lave en god pizzadej, men hvis du har tålmodighed og giver både dig og dejen tid, så bliver den faktisk endnu…

Se denne opskrift

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTil shop
      Calculate Shipping