Pizza med grillede artiskokker og lufttørret skinke

Pizza med grillede artiskokker og lufttørret skinke

Klassisk italiensk inspireret pizza med grillede artiskokker, grillede oliven, kapers, mozzarella og lufttørret skinke. Enkel og superlækker.

Det skal du bruge

Sådan gør du

  • Rul dejen ud til en rund pizza på et meldrysset bord og læg den på et stykke bagepapir.
  • Smør dejen med pesto i et jævnt lag og læg mozzarella i skiver oven på.
  • Fordel artiskokkerne ud over og drys med kapers samt oliven.
  • Bag pizzaen nederst i ovnen i ca. 6-7 min. ved 275 °C ­traditionel over/under varme til osten er gylden og dejkanten er sprød.
  • Læg lufttørret skinke på, drys med parmesan flager og lidt friske basilikumblade og server straks.
Se også
Caputo pizzadej med koldhævet fordej

Caputo pizzadej med koldhævet fordej

Hvis man bruger det rigtige pizzamel er det relativt nemt at lave en god pizzadej, men hvis du har tålmodighed og giver både dig og dejen tid, så bliver den faktisk endnu…

Se denne opskrift

Caputo Pinsa pizzabund

Caputo Pinsa pizzabund

Pinsa er en luftig pizzabund og er forfaderen til pizza, som vi kender den i dag. Pinsa er original romersk bagekunst hvor man bager med en blanding af rismel og hvedemel, der…

Se denne opskrift

Caputo lyndej til pizzabund

Caputo lyndej til pizzabund

Her er en opskrift på en hurtig dej til 4 pizzabunde, som du kan have klar til at sætte i ovnen efter blot 2 timer. Har du lidt ekstra tid, så kan…

Se denne opskrift

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTil shop
      Calculate Shipping