zelected pizza hemmelighed

nyhedsbrev / Hemmeligheden bag den perfekte pizza

Det rigtige pizzamel er hemmeligheden bag den perfekte pizza

Nu kan du opnå det bedste resultat hver gang. Hvad enten du vil have en klassisk napolitansk pizza med tynd og sprød bund, eller en luftig Pinsa Romana. Som de første i Danmark lancerer Zelected Foods en serie økologisk Italiensk pizzamel af højeste kvalitet. Hvert produkt har en optimal kombination af meltype, formalingsgrad og melstyrke. Melstyrken er et udtryk for melets evne til at optage vand og den elasticitet man kan opnå i den færdige dej. En høj melstyrke gør dejen smidig og nem at arbejde med.
pizzadej pinsa

Ekstra hævetid løfter resultatet

Hvis du blot har et par timer til rådighed, kan du lave en nem og hurtig dej, som giver et perfekt resultat hver gang. Men hvis du har mere tid, så kan den virkelig gøre under­værker for din pizza, da langtids­hævning sikrer dejen de perfekte betingelser. Det er stadig lige så nemt, og arbejdstiden er blot 30 minutter. Opskriften på den langtids­hævede og korttids­hævede version, er begge trykt på emballagen.

Alle elsker pizza

Der bliver spist rigtig mange pizzaer i Danmark. Faktisk er pizza det mest spiste aftensmåltid med kød overhovedet*. Uanset om du er til det klassiske eller det kreative, så brug det rigtige pizzamel, lad dejen hæve, top med lækkerier og bag den til sidst ved høj varme. Sådan får du en skøn pizza, som du vil elske at dele med dem, du holder af.
*Kilde: Madkulturen

pizzadej

Pizzamel Nyhedsbrev

Pizza er blevet det nye Gourmet projek

Der bliver nørdet igennem, ude i vores køkkener. Vi nørder med surdej, 48 timers hævning, Napoli metoden, New York style, og ikke mindst Pinsa, som er det nye hvide”.
Målgruppen er pizza foodies, som går op i detaljen, og som samles for at dele information i store Facebook grupper. Der deles flittigt, og målgrupperne øges konstant.
Der findes allerede gourmet mel på markedet, men Zelected lancerer som de første en serie af økologisk specialmel.