kr. 0,00
Det rigtige pizzamel er hemmeligheden bag den perfekte pizza
Ekstra hævetid løfter resultatet
Hvis du blot har et par timer til rådighed, kan du lave en nem og hurtig dej, som giver et perfekt resultat hver gang. Men hvis du har mere tid, så kan den virkelig gøre underværker for din pizza, da langtidshævning sikrer dejen de perfekte betingelser. Det er stadig lige så nemt, og arbejdstiden er blot 30 minutter. Opskriften på den langtidshævede og korttidshævede version, er begge trykt på emballagen.
Alle elsker pizza
Der bliver spist rigtig mange pizzaer i Danmark. Faktisk er pizza det mest spiste aftensmåltid med kød overhovedet*. Uanset om du er til det klassiske eller det kreative, så brug det rigtige pizzamel, lad dejen hæve, top med lækkerier og bag den til sidst ved høj varme. Sådan får du en skøn pizza, som du vil elske at dele med dem, du holder af.
*Kilde: Madkulturen
Pizza er blevet det nye Gourmet projek
Der bliver nørdet igennem, ude i vores køkkener. Vi nørder med surdej, 48 timers hævning, Napoli metoden, New York style, og ikke mindst Pinsa, som er det nye “hvide”.
Målgruppen er pizza foodies, som går op i detaljen, og som samles for at dele information i store Facebook grupper. Der deles flittigt, og målgrupperne øges konstant.
Der findes allerede gourmet mel på markedet, men Zelected lancerer som de første en serie af økologisk specialmel.