kr. 0,00
Vegetar burger med bønnebøf og soltørrede tomater
Denne økologiske bønneburger er nem, billig og utrolig lækker. Bøffen går godt med det meste og her hånd i hånd med en god mayonaise og økologiske soltørrede tomater.
Det skal du bruge
- 1 dåse Økomama Økologisk Bønneburger
- 25 g finvalsede havregryn
- 4 økologiske burgerboller
- 1 glas Zelected Burger Mayo
- 1 glas Zelected Økologiske Soltørrede Tomater
- 1 bakke frisk salatmix
- 1 snittet forårsløg
Sådan gør du
- Dræn og skyl indholdet af dåsen og hak bønnefarsen groft i en blender. Der må gerne være grove stykker tilbage.
- Tilsæt krydderblandingen sammen med 25 g finvalsede havregryn og rør det sammen i blenderen.
- Lad bønnefarsen hvile i 10 minutter.
- Tryk farsen sammen og form den til 4 flade bøffer.
- Steg dem hurtigt ved middelhøj varme til de er mørke på begge sider. Brug godt med fedtstof, da de hurtigt bliver tørre på panden.
- Lad bøfferne hvile et par minutter inden de samles med de øvrige ingredienser og nydes i en god burger.
- OBS! Efter blanding skal produktet bruges samme dag.
Se også
Chicken Burger med Spicy Kyllingbryst
Her får du opskriften på en Spicy Chicken Burger med Chipotle Mayonaise. En virkelig lækker hjemmelavet kyllingburger, med masser af smovs og smag, og som hele familien kan lide.
Burger med Karl Johan Svampe og Trøffel Mayo
Prøv denne opskrift på en burger med Karl Johan Svampe og Trøffelmayonaise. Karl Johan svampe er ikke uden grund udråbt som svampenes konge. Især på grund af Karl Johan svampens voldsomme umami…
Burger med Wagyu Ribeye og Trøffel Mayo
Hvis du er en livsnyder, der kan lide at kæle for detajlen og som forstår, at lidt delikat trøffel mayo og den rigtige løgchutney kan forvandle en almindelig mandag til en magisk…