Burger med Wagyu Ribeye og Trøffel Mayo

Burger med Wagyu Ribeye og Trøffel Mayo

Hvis du er en livsnyder, der kan lide at kæle for detajlen og som forstår, at lidt delikat trøffel mayo og den rigtige løgchutney kan forvandle en almindelig mandag til en magisk mandag. Så er denne fantastiske burger lige noget for dig.

Det skal du bruge

Sådan gør du

  • Steg bøfferne meget kort på begge sider ved høj varme. De skal være meget røde indeni.
  • Lad bøfferne hvile 5 min. Skær dem herefter i skiver på skrå.
  • Vend skiver af foie gras i lidt mel og steg dem kort på begge sider ved høj varme, til de får en mørk stegeflade.
  • Smør bollerne med 40 g trøffel mayo.
  • Læg rucola på underbollen og anret skiver af bøffen oven på.
  • Top kødet med en skefuld løgchutney.
  • Læg den stegte foie gras oven på.
  • Top med 40 g syltede rødløg, og til sidst overbollen.

En burger som denne bør nydes med en god fransk rødvin.

Se også
Chicken Burger med Spicy Kyllingbryst

Chicken Burger med Spicy Kyllingbryst

Her får du opskriften på en Spicy Chicken Burger med Chipotle Mayonaise. En virkelig lækker hjemmelavet kyllingburger, med masser af smovs og smag, og som hele familien kan lide.

Se denne opskrift

Burger med Karl Johan Svampe og Trøffel Mayo

Burger med Karl Johan Svampe og Trøffel Mayo

Prøv denne opskrift på en burger med Karl Johan Svampe og Trøffelmayonaise. Karl Johan svampe er ikke uden grund udråbt som svampenes konge. Især på grund af Karl Johan svampens voldsomme umami…

Se denne opskrift

Burger med svinekotelet og rødkål

Burger med svinekotelet og rødkål

Burger med svinekotelet og rødkål er en god og anderledes opskrift på en burger, der både smager lækkert og er nem at lave. Det er en burger der er dedikeret til alle…

Se denne opskrift

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTil shop
      Calculate Shipping